Evo danas malo uhvatio vrimena zaigrati i igra je stvarno ispunila sve što san očekivao od nje, očekivao sam ništa a dobio još vece ništa.
MW je bio top od multija singla i warzonea kojeg igran i dan danas, Cold War je kupljen samo radi lakšeg dizanja oružja za Warzone i možda da me story iznenadi. Story je bio ajme i kuku multi još gori i Cold War je za mene najgori cod do evo danas izlaska Vanguarda.
Evo krenuo danas sa SP nakon pustih hvalospjeva biti če ko uncharted i izdrža san pola misije, kad je krenulo pa odma skakanje sa vlaka na vlak da bi došao do početka vlaka i oteo ga me toliko ohladilo od igre jer je to toliko puta viđeno i istrošeno da stvarno jebeno neznan čemu im je to tribalo, možda je kasnije bolje ali ovakav početak me ubio, i naravno BLM i žene su napravile svoje pa odma imamo i crnca i ženu u timu kako je krenulo mislim da bijelci nisu nikad ni postojali.
Onda san pošao na multi i naravno kvaliteta veze ide samo nizbrdo od kad IW nije na igri jer ovo što ostala ekipa radi je kriminal više je neigrivo nego igrivo, zvuk oružja totali kriminal momci više neznaju kako smanjiti igru pa su došli na ideju strimanja i skidanja boljih tekstura što vodi ka apsolutno neigrivom mp-u a kad isključiš igra je jednostavno ružna old gen izgled ružna. Aim assist je sjeban totalno ako gledam prošle nastavke...
Uglavnom najgori cod do sad, ali kad dođe shipment mapa igra če napraviti ono radi čega je kupljena i lakše mi dignuti oružja za warzone, samo što sad to sve ne radi IW pa je i ova nova warzone mapa jako jako upitna.