Cura koja lepo popeva i još lepše zgledi a gitarist mi je kuler totalka. Kak izvodi perkusije na gitari, to mi supač.

Hoa hậu Diễm Hương: "Yêu người phụ nữ đã có một đời chồng khó khăn vô vàn  nhưng lại xứng đáng"

23 dana kasnije

Zanimljiv video, pogledajte do kraja.

Terminator protiv milju hodajućih mrtvaca, brrrrrr. Zombiji kao da izlaze iz rupe poput mrava.

mjesec kasnije

Izletava li vam ovaj modal za adblocker?

Mater im.. prestat ću i to govno od servisa koristiti. Reklamu nisam vidio godinama radi uBlock Origina, ali čuo sam da sad traju i po 40 sekundi.

Brijac Prebaci se na Firefox. To je nuspojava koristenja Chromiuma.

Brijac Daj mi sat-dva pa bacim tu jednu skriptu koju dodas u uBlock da se rijesis toga zauvijek.

Fico Ocu kurac

Ne mogu skriptu iskopati. Ako mi nesto iskoci, javim.

2 mjeseci kasnije
        mjesec kasnije
        4 dana kasnije

Počeli mi usporavati učitavanje videa jer koristim AD Blocker 😆

Fico

Da, al evo sad se čini oke. Danas užasno trzalo i pročitam da im je to nova taktika protiv nas koji blokiramo reklame tak da nisam siguran je li to bilo ili nešto random.

Brijac Je, to pokusavaju, ali je kontra EU zakona i opizdit ce ih kaznom ako nastave. Imas mozda neke custom skripte na uBlocku?

Fico

Nemam ništa, samo original. Ne sumnjam da će to uBlock ekipa srediti kroz dan dva.

Ovaj put mi youtube stavio 18+ visibility na short ccc

ipak je uspjelo iz druge

24 dana kasnije
              5 dana kasnije

Ovo tako lijepo izgleda, gledao odavno kao klinac plus crtani nekoliko puta.

Originalni film iz 50.tih nimalo ne zaostaje po teh. kvaliteti od rimejka, čak su i sami glumci nalik ovim suvremenima. Kad sam bacio oko na sitni thumnbail videa pomislio sam da je novija verzija LotR-a. Morat ću ga ponovo pogledat u cijelosti

2 mjeseci kasnije

Ovo mi je super kako od pravog mrtvog kukca napravi robotskog pizduna.

Sam šljakeraj oko toga, pa za to moraš imat zbilja strpljenja kad znaš kaj radiš i dobiš na kraju cool spravčicu.

Sam video a i tog čovjeka opušta njegov hobi do te mjere da te počne bolit briga za cijeli svijet.

Dio emisije kod DP-a. Gost Jurek a bil mi je smješan onaj dio oko priče o Štuliću😁