doctorfreak Tak i izgledaju. Nikad nebih rekao da su npr građevinci.

Slažem se, građevinac bi vozio mercedesa a ne opel corsu iz 2005.

Vratio se LEMMiNO! Upravo objavio. Čovjek objavi video jednom godišnje, ali uvijek su fenomenalni. A ovaj traje 100 minuta i još je o zanimljivoj temi kao što je JFK ubojstvo. Za ovo si moram kokice ispeći pa se bacam na gledanje.

20 dana kasnije

Kad pogleda nakratko u kameru (0:05) i nasmješi se, vauuu. Mogao bih ju gledat i slušat neko vrijeme i da falša na toj gitari a poslije tko zna?!

Cura koja lepo popeva i još lepše zgledi a gitarist mi je kuler totalka. Kak izvodi perkusije na gitari, to mi supač.

Hoa hậu Diễm Hương: "Yêu người phụ nữ đã có một đời chồng khó khăn vô vàn  nhưng lại xứng đáng"

23 dana kasnije

Zanimljiv video, pogledajte do kraja.

Terminator protiv milju hodajućih mrtvaca, brrrrrr. Zombiji kao da izlaze iz rupe poput mrava.

mjesec kasnije

Izletava li vam ovaj modal za adblocker?

Mater im.. prestat ću i to govno od servisa koristiti. Reklamu nisam vidio godinama radi uBlock Origina, ali čuo sam da sad traju i po 40 sekundi.

Brijac Prebaci se na Firefox. To je nuspojava koristenja Chromiuma.

Brijac Daj mi sat-dva pa bacim tu jednu skriptu koju dodas u uBlock da se rijesis toga zauvijek.

Fico Ocu kurac

Ne mogu skriptu iskopati. Ako mi nesto iskoci, javim.

2 mjeseci kasnije
        mjesec kasnije
        4 dana kasnije

Počeli mi usporavati učitavanje videa jer koristim AD Blocker 😆

Fico

Da, al evo sad se čini oke. Danas užasno trzalo i pročitam da im je to nova taktika protiv nas koji blokiramo reklame tak da nisam siguran je li to bilo ili nešto random.

Brijac Je, to pokusavaju, ali je kontra EU zakona i opizdit ce ih kaznom ako nastave. Imas mozda neke custom skripte na uBlocku?

Fico

Nemam ništa, samo original. Ne sumnjam da će to uBlock ekipa srediti kroz dan dva.

Ovaj put mi youtube stavio 18+ visibility na short ccc

ipak je uspjelo iz druge

24 dana kasnije
              5 dana kasnije

Ovo tako lijepo izgleda, gledao odavno kao klinac plus crtani nekoliko puta.

Originalni film iz 50.tih nimalo ne zaostaje po teh. kvaliteti od rimejka, čak su i sami glumci nalik ovim suvremenima. Kad sam bacio oko na sitni thumnbail videa pomislio sam da je novija verzija LotR-a. Morat ću ga ponovo pogledat u cijelosti

2 mjeseci kasnije

Ovo mi je super kako od pravog mrtvog kukca napravi robotskog pizduna.

Sam šljakeraj oko toga, pa za to moraš imat zbilja strpljenja kad znaš kaj radiš i dobiš na kraju cool spravčicu.

Sam video a i tog čovjeka opušta njegov hobi do te mjere da te počne bolit briga za cijeli svijet.

Dio emisije kod DP-a. Gost Jurek a bil mi je smješan onaj dio oko priče o Štuliću😁

16 dana kasnije

Većina OW igara sa popisa mi se sviđa. Tri igre neću sigurno odigrat nikad jer nisu više moj tip igara a u jednu sumnjam ali dat ću joj šansu.

Prije ih nisam volio jer to je bilo preopsežno za mene i htio samo linearac biti ni preveč leve ni preveč desne. OW pristup u novije vrijeme zapravo od početka igranja GTA5 mi se svidio i još ga volim i gledam koju dobru OW igru da čopim.

7 dana kasnije

Posljednji sati Titanika. Super mi je to napravljeno. Traje nešto manje od 3 h. U animiranom videju nema likova jer je to zahtjevnije za napraviti. Ponekad se čuju glasovi kapetana, posade i putnika, okolni zvukovi predmeta, šum mora, zvuk motora broda i efekti su uvjerljivi i konstantno prisutni.

mjesec kasnije

Prva i jedina izvedba skladbe Moja domovina uživo koju su izveli svi članovi prvog hrvatskog band aida koji su sudjelovali i u glazbenom videospotu. Koncert se održao u dvorani Vatroslav Lisinski u tijeku ratnog vihora 1992.

No meni najzanimljivije od svega u tom videu je Francekov trk, način na koji je dotrčao autorima skladbe da im čestita i nazad. Poput rock zvijezde. Naime tako je trčao preskočivši kablove i šinu od kamere. Fenomenalno!

I čuda su moguća. Ajd dobro da su i tam čuli za Queen i Freddieja pederčinu. Svijet se okreće ka drugom polu.

Odlično su ovo izveli, svaka čast. Komunistički režim ponekad iznjedri talente poput duhovnog pročišćenja. Iako mnogi misle da komunizam nema veze sa duhovnošću. Itekako ima veze. Prvi komunist bio je sam Isus Krist jer to je bit komunizma, svi za jednoig i jedan za sve.

Ima sto ljudi i sto čudi i taj naknadno skuženi kao "jebeni komunizam" ne može evoluirati među tih 100 ljudi da se razvije u nešto ljudsko jer se među njima nađe neki koji želi biti iznad svih drugih i komunizam onda više nema smisla, dole sa njim.

12 dana kasnije

Fora mu je novi Štef. Zadržal mu je cubehead😆. Ima još tu svega u videu. Zanimljivo za pogledat i zamišljat kako bi Minecraft izgledal sa boljom grafikom.

stitrek

nemam pojma ali ak nije mogla bi biti jer uspijeva odvojit lijevu stranu od desne strane mozga da može tako asimetrično lupkati što je odlika svakog dobrog bubnjara.

10 dana kasnije

Postal mi je zanimljiv taj YT kanal.

Vlasnici R. Mrežnice i ovog podcasta su supružnici Kekić. Željko Kekić zvani Pauk je bivši agent Udbe. Kako je funkcionirao bivši sistem koji se uspio pretočit u današnji govori iz prve ruke u nekim podcastevima.

Još jedan meni zanimljiv video. Upravo ga odgledao. Ovaj čovjek mi već dulje vrijeme paše ko melem na ranu. Rado ga slušam i gledam di god se pojavi. Govori sve ono kaj mislim i ja dulje vrijeme.

Dotiče se svega od eu i naše politike, ekonomije, vojnom roku (na blic o tome), gospodarstva, korone. Sve u jedno stalo.

TITANXIS svaka čast ako si ovo popušio da je stvarno

Btw, samo još nedostaje Rambo Amadeus da prekine program

Fenix

Pa iskreno i nisam baš jer dok sam to postal sumnjo sam da je izrežirano jer po otvaranju usta tih vojnikinja iako su izrezali neke scene kao da to izvode, opet se skuži da nije baš tak a i sam Čunga lunga i ostali njegovi drugari kao da nisu bili u istoj prostoriji gdje i ti izvođači ali lepo mi izgleda ovako kad ssve to sagledaš i zanimljivo, hehe! Ak niš drugo zabavno!

Preksinoć sam pogledao ovaj video, gost Profa Kulić a njega mi je interesantno slušat, pokoji put ga i ne kužim posve o čem priča pogotovo ak nisam dovoljno skoncentriran i fokusiran ali svaka mu stoji na mjestu. Kako on sam veli čovjek odnosno homosapiens kao biće je zapelo u srednjem vijeku i tu napretka neće biti jer želi dominirat drugima i uništavat svjesno svoje prirodno stanište na razne načine ne razmišljajući da ostane nešto i za buduće generacije. To jedno inteligentno biće 21 stoljeća nebi radilo.