oxi doctorfreak Tak i izgledaju. Nikad nebih rekao da su npr građevinci. Slažem se, građevinac bi vozio mercedesa a ne opel corsu iz 2005.
zontra Vratio se LEMMiNO! Upravo objavio. Čovjek objavi video jednom godišnje, ali uvijek su fenomenalni. A ovaj traje 100 minuta i još je o zanimljivoj temi kao što je JFK ubojstvo. Za ovo si moram kokice ispeći pa se bacam na gledanje.
TITANXIS Kad pogleda nakratko u kameru (0:05) i nasmješi se, vauuu. Mogao bih ju gledat i slušat neko vrijeme i da falša na toj gitari a poslije tko zna?!
TITANXIS Cura koja lepo popeva i još lepše zgledi a gitarist mi je kuler totalka. Kak izvodi perkusije na gitari, to mi supač.
TITANXIS Zanimljiv video, pogledajte do kraja. Terminator protiv milju hodajućih mrtvaca, brrrrrr. Zombiji kao da izlaze iz rupe poput mrava.
Brijac Izletava li vam ovaj modal za adblocker? Mater im.. prestat ću i to govno od servisa koristiti. Reklamu nisam vidio godinama radi uBlock Origina, ali čuo sam da sad traju i po 40 sekundi.
Fico Brijac Daj mi sat-dva pa bacim tu jednu skriptu koju dodas u uBlock da se rijesis toga zauvijek.
Brijac Fico Da, al evo sad se čini oke. Danas užasno trzalo i pročitam da im je to nova taktika protiv nas koji blokiramo reklame tak da nisam siguran je li to bilo ili nešto random.
Fico Brijac Je, to pokusavaju, ali je kontra EU zakona i opizdit ce ih kaznom ako nastave. Imas mozda neke custom skripte na uBlocku?