Novi podcast INKUBATOR gost: Ratkec M.

Dotiću se teme i o seriji TLoU.

20 dana kasnije

Malo drugačiji Duspara od onakvog kakvog ga je većina upoznala i poznaje ali on je samo jedan jebeni gamer koji katkad izađe iz okvira gejmanja. Vodio je interesantan gaming razgovor sa svojim sugovornikom o njegovim počecima gaminga i ako već niste prije pogledali, eto link i pići.

mjesec kasnije

Diorama, predivno. Kad pincetom postavlja one biljčice to mi ful slatko i simpatično.

Dok radiš na toj i sličnim scenama, vjerojatno se osjećaš kao mali bog stvarajući malen svijet.

Imam pitanjce.

Zašto mi od nedavno pada kvaliteta videa sa 1080p na 480p, i to konstantno nakon polovice pregledanog videa?

2 mjeseci kasnije

Igor je na svom YT kanalu počeo obrađivati još jednu bezveznu videoigru i valjda će od nje radit serijal.

Zanimljivo je gledat kak drugi igraju to sranje, pogotovo Igora koji svojim humorom i dosjetkama oplemeni svaki video sadržaj.

14 dana kasnije

Netko mi je rekao jučer da pogledam malo bolje ovaj video i da vidim da li prepoznajem koga, kad vidi vraga, čovjek za volanom mi je držao instrukcije iz analitičke kemije. Odgovoran za moj prolazak i prolazak par kolega, krkao nas je taurenom i kodeinom da budemo budni, bili kod čovjeka tjedan dana nas četvero i položili smo svi, svaka mu dala. Nadam se da mu ide dobro u životu.

oxi Tak i izgledaju. Nikad nebih rekao da su npr građevinci.

Inace da..legendaran video…

doctorfreak Tak i izgledaju. Nikad nebih rekao da su npr građevinci.

Slažem se, građevinac bi vozio mercedesa a ne opel corsu iz 2005.

Vratio se LEMMiNO! Upravo objavio. Čovjek objavi video jednom godišnje, ali uvijek su fenomenalni. A ovaj traje 100 minuta i još je o zanimljivoj temi kao što je JFK ubojstvo. Za ovo si moram kokice ispeći pa se bacam na gledanje.

20 dana kasnije

Kad pogleda nakratko u kameru (0:05) i nasmješi se, vauuu. Mogao bih ju gledat i slušat neko vrijeme i da falša na toj gitari a poslije tko zna?!

Cura koja lepo popeva i još lepše zgledi a gitarist mi je kuler totalka. Kak izvodi perkusije na gitari, to mi supač.

Hoa hậu Diễm Hương: "Yêu người phụ nữ đã có một đời chồng khó khăn vô vàn  nhưng lại xứng đáng"

23 dana kasnije

Zanimljiv video, pogledajte do kraja.

Terminator protiv milju hodajućih mrtvaca, brrrrrr. Zombiji kao da izlaze iz rupe poput mrava.

mjesec kasnije

Izletava li vam ovaj modal za adblocker?

Mater im.. prestat ću i to govno od servisa koristiti. Reklamu nisam vidio godinama radi uBlock Origina, ali čuo sam da sad traju i po 40 sekundi.