Deadwalker sinergija je lijepa stvar, ali nemoj se ljutiti, no ove tri stvari su tako minorne i moguće za replicirati uz skoro nikakve veće komplikacije.
S tim da za tu sinergiju moraš imati svaki njihov uređaj, a za svaki plaćaš barem 40% više nego što uredjaj vrijedi. Čak i kod laptopa s M1 čipom koji je super i zbilja ultra kvalitetan bi ja i dalje XPS i Razer i ZenBook i Spectre gledao jer daju isti mali, tanki, kvalitetni lapac, ali s puno jačom grafuljom - imaš i ultrabook i gaming u jednom. Ok, tableti su vjerojatno najbolji na tržištu, ali opet s pretjeranim cijenama. Kupiš laptop, sluške i tablet za te pare.
Mislim, pa čak i ekipa koja preferira Apple je iz godine u godinu svjesna minimalnih pomaka koje Tim Cook donosi. Glavno da su prezentacije odrađene s 1500 dronova i produkcijom nekog holivudskog filma.
buz opće me ne jebe to kaj si neko kupi ultra skupo. Nek ljudi voze Lambo i kupuju cipele od 15000 kn - njihova stvar.
Napisao sam u tom postu točno kaj mi je nekad smiješno, nekad iritantno - to kaj se tvrdi da neke softverske funkcije ili hardverski elementi nisu bitni, a onda kad ipak za 3-4 godine dođu na Jabuku, slave se ko drugo uzašašće.