Ne lajkam apple kao firmu ali jedini se oni nisu prodali facebooku, sto se toga tice respect.
Sto se tice cjena, popravaka i njihove izmisljene ekskluzivnosti...nisam fan.
iPhone, iPad i ostali iOS uređaji
Kakvi su dojmovi vas koji imate 11 pro model, jeli dura to išta ili?
2 godine i još dura cijeli dan bez problem.
Planiram uzeti 13-icu pa sam otišao pogledati kako nove boje izgledaju uživo. Kad sam ih već isprobavao, upalio sam i 13 Pro tek tako da vidim ekran. Ogromna pogreška. Kombinacija glatkih iOS animacija i 120Hz zaslona će me vjerojatno učiniti dodatnih 2000kn lakšim jer odmah nakon toga osnovni modeli postali su neuporabljivi.
- Uređivano
Isuse, kak se ja jedva kontroliram ne napisati ništa ovdje... Baš zla tema. Provokativna i zla.
Neću se navuć na tanak led.
Samo ću reć da nema veze s mojom ljubavlju prema Xperii ili OnePlusu.
electronicus
Welcome to 2017.
To sam ja htio reć pa sam se skontrolirao.
Vi ste samo ljubomorni jer ste pre siromašni.
Lp
Klasičan odgovor siromaha
electronicus sta ti 120hz znaci kad 70% app nemoze rendadt ih
spoiler. 13 pro max izdrzi 9 sati i 50 i nešto minuta
10h je top jos je bio nonstop po aplikacijama,samo nikad nisam volio te max-ove preogromni su .Trenutno imam Iphone12 tako da tek minjam tamo negdi za 3-4 godine
- Uređivano
fensisuperstar pa jos super i izdrzi, pa ko je dnevno na mobu 9 sati u komadu? Takvi su testovi bili i za iphone 11 pa mi je drzal dan i pol bez beda
renda pa to znaci da bi sa 13 max pro u casual modu mob izdrzao jedno 3-4 dana
A sve zavisi od korisnika, ali da, mom starom recimo bi sigurno 5 dana
Ja sam jako zadovoljan baterijom na iPhoneu 12. Evo nakon 7 mjeseci što ga imam, piše u settingsima da je battery life i dalje 100% i koristim ga nekih 7-8 sati između punjenja. A nije baš da visim po cijele dane na mobitelu tako da ga punim svaki drugi dan. I uvijek ga punim prije nego se zacrveni baterija, tj. prije 20%, najčešće oko 25%. Znači mogao bih izvući još sat i pol do 2. Naravno meni nije konstantno uključen bluetooth, brightness do kraja ili mobilni podaci, te ne koristim često neke ogromne aplikacije za editiranje ili nešto što će ti pojest brzo bateriju. Ali sam neki prosječni korisnik i stvarno se ne mogu žaliti što moram tek svaki drugi dan puniti bateriju.