• Gaming Vijesti
  • “Ljudi će se je*eno raspametiti”, tvrdi kreator God of Wara za PlayStation Showcase prezentaciju

Ape Escape Remake molim i hvala!

Daj mi GOW1-3 remake sa novim stilom kamere i platit cu svakog bossa 70 eura 😊

C-12, Syphon Filter i Legend of Dragoon. Sveto Sonyevo trojstvo.

Ajmo malo biti moderni! Bio bih zahvalan na Resident Evil VIII Remake!

Ja sam se raspametio kad sam vidio launch Ps5

Molim HRT ili ostale TV kuće (svejedno) da otkupe prava na tu prezentaciju i emitiraju je onak umjesto reklama (pogotovo RTL) i povečala bi im se gledanost garant.

@prayer nene bas remake! Proslo je par mj, taman za remake po novim standardima. A i gospođa nije dovoljno visoka.

Resident Evil 6 remaster i onda ključ u bravu.

Miro
    Moram priznat da sam zadnjih godina bas nekako flegma na najave novih igri...ali da vidim neku vijest vezanu uz ova dva serijala, remejk ili nastavke, majke mi ja bi se jbn raspametio!
    EDIT
    Jos bi na ovo dodao neki nastavak ili remejk Klonoa serijala!♥️

Last of Us Directors Cut ove godine + ekspanzija o ABBY ili Joel i Ellie
    Alan Wake
    Novi Spyro
    Hogwarts Legacy
    GTA V
    Gran Tourismo gameplay
    Horizon novi trailer, novi elementi
    God of war demo
    Call of Duty Vanguard
    Nova Bluepoint igra
    Bluepoint akvizicija
    Returnal, ratchet, demons Souls dolaze i na PS4
    Last of Us multiplayer
    Avengersi - spiderman kao igriv lik
    završnica je tease Spidermana 2
    Odgovor na gamepass

God of War gameplay teaser je sigurna stvar baš kao i GT7 gameplay. ND MP naslov je isto sigrna stvar i mislim da će biti puno više ambiciozniji nego što to ljudi misle. Mislim da neće biti samo još jedna MP igra. Horizon GP također siguran.

Volio bih vidjeti sasvim novi IP, a mislim da ćemo vidjeti još jednu MP igru jer Sony je rekao da žele ovu generaciju puno više MP igara. Mislim da od toga ništa, ali ako neće novi IP raditi, neka daju Bluepointu KZ2 Remake. A šuška se da će S.O.C.O.M biti oživljen.

wooddiebone Bome. Nadam se da će Miles i Peter u coopu loviti golubove.

@escoban Nene! Po novom, TLOU II remake! Ona palica nije bila dovoljno pocinčana.

Kao što je buz napisao, otkazivat će se game pass-ovi masovno poslije showcase-a 😆

• buz

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

Brijac A posljedično će propasti indijski VPN-ovi i prodavatelji bonova za brazilski Xbox Live ili kakve već kombinacije izvodite da bi ušićarili 50 kuna.