• Gaming Vijesti
  • “Ljudi će se je*eno raspametiti”, tvrdi kreator God of Wara za PlayStation Showcase prezentaciju

Pročitaj na portalu
Članak

“Ljudi će se je*eno raspametiti”, tvrdi kreator God of Wara za PlayStation Showcase prezentaciju

Nadolazeća PlayStation Showcase prezentacija (zakazana za četvrtak 9. 9.) neće razočarati fanove, tvrdi to originalni kreator God of Wara i Twisted Metala David Jaffe.

FFA je promijenio naslov “Ljudi će se je*eno raspametiti”, tvrdi kreator God of Wara za PlayStation Showcase prezentaciju.

Hmmm... Znači on ima info da Sony radi nešto jebeno. Pitanje je dali će to biti pokazano sada u četvrtak...
Uglavnom mislim da je krajnje vrijeme da Sony napravi konfu kako treba jer ova pasivnost postaje smiješna.

PhoenixMode Volio bih da konačno pokažu GOW gameplay ali mislim da nije dovoljno.
Imamo Forbidden West i GOW kao nadolazeće "velike" ekskluzive. I dolaze tek 2022.
Premalo je.

To da će biti prikazan novi God of War je toliko jasno do te mjere da me uopće ne hvata hype. Neka pokažu nešto novo, nekakav novi IP.
    Ta praksa - najavi novi Uncharted, GOW ili Horizon (sve navedeno će biti odlične igre u kojima ćemo uživati) pa čekaj i tako u krug, postaje dosadno. Više me zanima što je s ovim.

StarFox_N Ima dosta glasina za novi Uncharted, al ja bi volio vidjet novi IP da me izuje iz cipela, a od starih naslova Resistance il Killzone novi (u ruhu dvojke ofc)

Ape Escape Remake molim i hvala!

Daj mi GOW1-3 remake sa novim stilom kamere i platit cu svakog bossa 70 eura 😊

C-12, Syphon Filter i Legend of Dragoon. Sveto Sonyevo trojstvo.

Ajmo malo biti moderni! Bio bih zahvalan na Resident Evil VIII Remake!

Ja sam se raspametio kad sam vidio launch Ps5

Molim HRT ili ostale TV kuće (svejedno) da otkupe prava na tu prezentaciju i emitiraju je onak umjesto reklama (pogotovo RTL) i povečala bi im se gledanost garant.

@prayer nene bas remake! Proslo je par mj, taman za remake po novim standardima. A i gospođa nije dovoljno visoka.

Resident Evil 6 remaster i onda ključ u bravu.

Miro
      Moram priznat da sam zadnjih godina bas nekako flegma na najave novih igri...ali da vidim neku vijest vezanu uz ova dva serijala, remejk ili nastavke, majke mi ja bi se jbn raspametio!
      EDIT
      Jos bi na ovo dodao neki nastavak ili remejk Klonoa serijala!♥️

Last of Us Directors Cut ove godine + ekspanzija o ABBY ili Joel i Ellie
      Alan Wake
      Novi Spyro
      Hogwarts Legacy
      GTA V
      Gran Tourismo gameplay
      Horizon novi trailer, novi elementi
      God of war demo
      Call of Duty Vanguard
      Nova Bluepoint igra