• Gaming Vijesti
  • “Ljudi će se je*eno raspametiti”, tvrdi kreator God of Wara za PlayStation Showcase prezentaciju

God of War gameplay teaser je sigurna stvar baš kao i GT7 gameplay. ND MP naslov je isto sigrna stvar i mislim da će biti puno više ambiciozniji nego što to ljudi misle. Mislim da neće biti samo još jedna MP igra. Horizon GP također siguran.

Volio bih vidjeti sasvim novi IP, a mislim da ćemo vidjeti još jednu MP igru jer Sony je rekao da žele ovu generaciju puno više MP igara. Mislim da od toga ništa, ali ako neće novi IP raditi, neka daju Bluepointu KZ2 Remake. A šuška se da će S.O.C.O.M biti oživljen.

wooddiebone Bome. Nadam se da će Miles i Peter u coopu loviti golubove.

@escoban Nene! Po novom, TLOU II remake! Ona palica nije bila dovoljno pocinčana.

Kao što je buz napisao, otkazivat će se game pass-ovi masovno poslije showcase-a 😆

• buz

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

Brijac A posljedično će propasti indijski VPN-ovi i prodavatelji bonova za brazilski Xbox Live ili kakve već kombinacije izvodite da bi ušićarili 50 kuna.

buz

S obzirom da je Game Pass 15$ mjesečno što ispada 180$ godišnje, a mi platimo 80-90€ za 3 godine.. ispada to puno više od 50 kn.

Ali nema veze kad u četvrtak sve otkazujemo 😆

Brijac

Evo ja danas taman skinio Psychonauts 2 i molim boga da ga uspijem preći do četvrtka 😂

buz Ja sam uzeo turske i cjenovno zaebao brazilske i indijanske kodove.A nakraju zaebao i Xbox support pa sam sad lagano za 420kn miran 2 god. od kupovanja igara.A za PS5 ću lako kupit te 2-3 igre koje ima.

Iscurilo sve što će biti prikazano. Legit je logično. Nemojte sumnjati. 😏

Nesto ovaj Jim Ryan puno prica a malo meda daje 😃

Za malo više od 15 sati
        Vrijeme će stati.
        Buz će ga staviti ženi u guzu
        Miro kad vidi igre poslat će Series X u rinfuzu.
        Plakat će večeras mnoge majke i žene
        Kad poslije 22 sata masovno Game Pass otkazivanje krene.
        Sony će večeras toliko sve razvalit
        Da će čak i Fenix PS5 upalit.

lp

Buz, srce... Zar samo ženi? 😇🧑‍🤝‍🧑

Fenix je zaključao temu.