Fico Ja nigdje nisam nikome rekao da je glup i da stvar bude bolja, više sam puta spomenuo da smatram da je jedan od razloga van pasivnosti taj da ljudi nisu informirani o alternativama. Iznenadio bi se koliko prosječni gamer zapravo ne zna o industriji i ponudama koje se mogu pronaći.
Nije potrebno nešto dorekno reć da bi se insinuiralo, nešto šta iz posta u post radiš. Vjerujem da prosječan gamer danas kad ih milijune gamera ne zna ništa o horizon upgradeu, niti ga briga, ali ti ne pričaš sa prosječnim gamerima. Pričaš na forumu za ljude koji su posvećeni gamingu i koji su o njemu već godinama ako ne i desetljećima. Dio njih duže od tebe. Znaju jako puno o igrama, platformama, mogućnostima i cijenama. Dalako su od prosječnog gamera. Mislim da to i sam znaš, ali svejedno koristiš iznimno arogantan ton prema ljudima koji ne djele tvoje mišljenje. Ne želiš ni čut drugu stranu, a čak i kad ti se dokazom pokaže da je nešto šta si izjavio krivo i potkrijepi se činjenicama i dalje u potpunosti odbacuješ bilo koji drugi stav osim svog.
Mene je cijela ova debata zabavila, dugo već nisam imao volju upustit se u neku raspravu online, ali mislim da smo dovoljno napisali o temi koja nije ni direktno vezana za članak i da nemam baš više puno toga konstruktivnog za reć osim da se vrtimo u krug i jedan drugom dokazujemo di smo u krivu. Ako oćeš dalje siguran sam da će neko drugi preuzet. Ja u međuvremenu idem pogledat koji još načini postoje za spojit komp sa tv-om i da li bi išta od toga mogla bit zadovoljavajuća solucija. Kad sam već potrošio toliko vremena na pisanje da izvučem nešto korisno iz toga.Ipak me čeka Crossbell i bilo bi lijepo igrat ga na isti način kao i prethodnika.