Sony želi da dodatno platite ako želite nadograditi Horizon Forbidden West s PS4 na PS5; Collectors stiže bez diska
I onda imamo nintendo lagano plati 60 eura za upgrade
Ovaj sony fakat lupa u stranu, nek se napuse s tim cijenam, jebote, zacas budu naplacivali paljenje plejke, koji se kurac tam desava ne znam, ali ako se ne skuliraju obit ce im se u glavu jebacki
Deadwalker Koje špricanje od strane Microsofta, uf.
Uskoro smo Zony Attack Force
Samo SONY, jebeš Xbox
Deadwalker
Uvaljuje im box pišu ko što je njima sony na e3 uvalio
A neka neka
A vrati se Đače Trentone ove budale uništiše sve dobro što si gradija.
Prisjetimo se prethodne generacije:
Ha čujte, kvalitetu treba platiti. Ima razlog zašto je na Xboxu besplatno.
Ubrzo kada budeš htio igrati igru na PSu, morati ćeš piknuti kreditnu sa strane da očita i tek onda se pali. Kao sa starim jukebox, ako ćeš da ti svira, 5 kn 3 pjesme
Besplatno u smislu 120 eura godišnje.
Ja uzimam Special edittion..... for me best buy
Sve u svemu, Xbox je bolji ovu generaciju. Ljepša konzola, bolji pretplatnički servis, besplatno igranje na (gotovo) cijelom ekosustavu...
Veliki minus je što neke njihove usluge nisu podržane u većini svijeta.
Da nisam glupi trophy hunter, ovu generaciju bi se prebacio na Xbox i od jebao Sony. A to govorim kao zadrti PlayStation fanboy
- Uređivano
Ja nisam zadrti fanboy, pa i dalje ne mislim da je Xbox u globalu bolji od PS-a. Sve je stvar mišljenja, ukusa (okusa) i potrebe.
Edit:
Da nadodam - ofkors da neke stvari MS trenutno radi bolje od Sonya, ne mogu se ne složiti. Ali ako biram između te dvije platforme, kažem da mi je PS kao platforma i dalje puno privlačnija od XB-a.
Ms ima bolji marketing ovu generaciju, ali ko proizvodi su obe konzole meh. PS5 je trenutno PS4 pro 2 i po najavama će bit još bar godinu dana, dok je XB uređaj na kojemu možeš igrat stare igre na pretplatu, ali nema ništa interesantno najavljeno šta bi ga istaklo, pogotovo ako već imaš pc i možeš njihovu pretplatu koristit bez dodatnog troška konzole. Vjerujem da će se kao i prošlu generaciju stvari polako pokrenut, ali za sad se ovo čini kao izbor između lošeg i goreg.