PlayStation 5
Kikiller Al ozbiljno, znam da se Sony posuo s pepelom i priznao driftanje pa me zanima da li taj problem još postoji na novim kontrolerima.
Da li će ga bit na ovom novom Edgeu, ne mogu nikako znat.
Ovo za V2 verzije pa nadalje što je Doktor napisal sam i ja našal prije nekog vremena, da su kvalitetnije.
Ako se i pojavi problem sa driftanjem, zamjeni se za novi u garanciji, kao i Dualsense kontrolere.
Kontroler koji sam dobio uz PRO mi drži jedno 3 puta duže od ostalih. I čini mi se lakši od ostalih.
Ostala 2 imam cosmic read i crni - jedan drifta malo, a onaj koji je ok ima bateriju koja drži duplo manje od crnog. Oba više nemaju garanciju. Prije toga sam oba mijenjao zbog drifta i doplatio za ta 2 druga. Baš koma kvaliteta, nadam se da ovi što idu uz PRO imaju više smisla.
- Uređivano
Baterija od PRO i plavog šta sam kupio je drastično bolja nego šta sam dobio sa slim
Možda si ih iscrpio već? Bateriju
Nisam gledao ni brojao, u postavkama imam svijetlo na dim, vibracija low ili medium, haptic efekti isključeni, u multiplayeru sve isključim koliko ide. Drži nekih 10 h igranja? Opet ovisi o igri i koliko stiskanja, radnji istovremeno al to su nijanse.
Koji god drifta nek zadrifta, jamstvo je tu.
Imam V1 koji je došao sa konzolom i V2 svijetlo plavi. Oba traju 7-8 sati, za sad ne driftaju, a garancija ističe za oko 2 mjeseca tako da vjerujem da će počet malo nakon toga
Srećom pa mi je supruga poklonila DS Edge za Božić, pa je ovo uz Pro top-topova. Ovaj što je došao sa Pro koristim na PC, i da, baterija stvarno traje dosta duže
kontroler PS5 SLIM:
Kontrole PS5 PRO:
Naknadno kupljen kontroler:
PS5 SLIM kontroler je BDM 030 -- PS5 PRO jer BDM 040 -- plavi kontroler je BDM 040
- Uređivano
?
V3 i dva V4 u mom slučaju
BDM 010 je V1
Ima i V5
- Uređivano
Tuhy ne znam zasto bi uopce pomislija o nabavci edgea nakon mog iskustva sa back triggerima i gumom. Ima puno boljih 3rd party kontrolera na trzistu od njega sa hall effect stickovima povrh svega, a i 4 back triggera, koji su tako dizajnirani da sigurno nece patit od mehanickih kvarova za razliku od sonijevog osjetljivog dizajna. Meni su nedavno stigla jos dva sta narucih pa cu isprobat i testirat kad se vratim doma.