Ja sam uspio rijesit tako da sam ručno prebacio u postavkma PS-a i pod DNS upisao 8.8.8.8 i 8.8.4.4

14 dana kasnije

Genesis Mislim da je 350 eura realna cijena. Na Njuškalu ih ima dosta. Slim koji je noviji se prodaje za 400 eura.

StarFox_N gledam da se rijesim svog starog modela jer skuplja prasinu, a lik koji je obecao da ce kupit imao neku situaciju pa je morao odustati

• Brijac

•  
      •  
      •  
      •  

Za 350 već slimovi idu, 350 za stari fat bez garancije je jackpot.

Kakve jesu te explore slušalice, jel koristi netko?

• Uređivano

Kikiller Ja, za tu cijenu su odlicne. Jedino jos nisu rjesili problem sta se povremeno odlogiraju od PSa sta zna biti jako iritantno.

Edit: Sry ti mislis na one male, te nemam ali vjerovatno isto imaju problem odlogiranja kao i ove overear sluse

escoban

Ma male mislim da.

Ajd uzmi pa mi javi.

Meni ovo đubre izgleda predobro.

I dalje smatram da je puno previše love za kontroler, al za ovog sam sad već jebeno zagrijan.

Tuhy

Šta kažu u firmi,hoće i ti driftat?

• Uređivano

Kikiller

To će bit prva stavka u opisu proizvoda na webu 🤟

Tuhy i meni je taj zapel za oko, baš je prekrasan.

Tuhy

Al ozbiljno, znam da se Sony posuo s pepelom i priznao driftanje pa me zanima da li taj problem još postoji na novim kontrolerima.

Jer šteta je dat lovu za tak lijep kontroler ak ćeš ga moć koristit godinu dana cca.

Ja sam bio guglo malo o tome i ima jedan yorube video di razne verzije kontrolera rastavi i pogleda unutra.

Ove v2 verzije nadalje su nešto drugačije rađene. I kao da imaju nešto duži vijek.

Mislim da sam sa pro dobio V4 verziju.

Svi oni u bojama su usto v2 nadalje, osim kada sam ja bio uzimo plavi kontroler, bijeli su bili v1.

Iza se nađe koja je verzija.

doktor1

A valjda su do v4 skužili što ne valja….

• Brijac

•  
                    •  
                    •  
                    •  
                  • Uređivano

Kikiller

Nije li to Edge? Jer te verzije Dualsense-a imaju mogućnost skidanja analoga s ploče kontrolera i stavljanja novih bez lemljenja naravno. Nove analoge Sony normalno prodaje po trgovinama, ne mora biti Aliexpress ili slično.

Brijac

Pa ne znam.

Čekamo Tuhyija sa službenim odgovorom….