escoban ja sam obrisao igre s interne memorije jer su na njoj bile igre s diska, na 1tb nvme u konzoli sam sve ostavio i samo prebacio stick te na vanjskom 2tb nvme gdje su ps4 igre sam samo ubo u ps5pro i sve igre su mi opet dostupne 🙂

odradjeno preko data transfera sto se tice accountova, save fileovi itd te je to sve imalo oko 20GB i trebalo mu dobrih 20tak min da prebaci….da sam igre prebacivao vjerujem da bih do sutra cekao da se osposobi konzola 🤣

Genesis Sad sam skuzio, on u pozadini prebaciva igre i dopusti ti prckat po meniju.Ali opet upravu si ko ima dobar internet neka napravi transfer saveova a igre jednostavno neka skine sa storea mislim da je to puno brza opcija. Nista ja sam sad stuckan i cekam dase pribace igre…

Ide li itko prema Zadru da vidi di je taj kamion jeli je krenuo iz like?

Genesis Jel ima opcija da prebacim sve OSIM igara? Ili je 1 klik pa prebacuje sve što imaš?

Flipper

A vec gledan vesselfinder za posao sto mi je jos dodati i kamione u cirkulaciju.

Idemoooo

Dobio jos jednog za ispriku

Hvala Sancta

Miro

Ne javljaš ništa 2h, da ti se nije guma probušila putem kući hehe

Znaci ako nekom pocne skakat error kod data transfera, brisanje kompletnog media libraryja (pics, videos) je rijesio problem.

Bio sam spreman zapalit obje konzole.

milicevic87 Opcenito je odlican broj, to samo Squareenix nije zadovoljan kad se igra proda u prvom mjesecu par milijuna puta

Također je to super i s obzirom na cijenu od 80€.

escoban Kad prestanu radit šrot igre vjerujem da će bit zadovoljni i prodajom.

foggy Yup ja sam imao ovaj problem, al nisam htio izbrisat media library. Pa ga jebi sad kopiram sve ručno. Srećom igre sa externog SSD-a odmah prepozna. Tako da ako itko prebacuje i ima externi SSD stavite si sve na to, stavi taj SSD u Pro i tako prebacite. E

Fetty Ha-Ha-Ha najs zasluženo

foggy Nevirujem FF16 PS5 exlusive prvi tjedan 3,5 milijuna prodani na tada 30milj konzola a oni izjave da su nezadovoljni…

escoban To su za njih rookie numbers. Za igre takvog imena i kalibra sve ispod 20 milja je sigurno fail. I u mojim očima je to fail jer su uništili jednu od najboljih franšiza žanra. Konji.