Navučenih 7. Sony očito nije dovoljno platio ovim plaćenicima.

4mal Takoder samo me sutra nema do 12h, nadam se da neisporucuju prerano 😅

escoban Pa uvijek ti neko od ukućana moze preuzet ili susjed 😃

prayer znaci napravit cemo downgrade s PRO. Dali obicnom PS5 8icu. Ha-Ha-Ha

Ja iskreno neznam jel itko normalan vise te klaunove shvaca ozbiljno. Zadnje sta sam vidio da su popljuvali Penguina i dali Mario Brohershipu jebenu 5icu.

DarkPunisher Smeta im što PS5 Pro nije dovoljno diversitivan i nema trans black plate gore. Odma 3 ocjene manje.

prayer 7/10 ako se nekome neda gledat

Nije dovoljno woke za IGN.

Da bi se upgreadali sa običnog PS5 na Pro treba izdvojiti 500dolara za PS5, 700 za Pro, 120 za disk i postolje, 600 dolara za 5 godina PS Extra, to je sve skupa 2000dolara.
      (*Dostava nije uključena)
      7/10

Kako se usuđuješ derailat ovaj hype train?

Spiderman 2 je fluidan i izgleda top u RT modu, a vidim da i ostale AAA igre rade odlicno bez Pro patcha

Također i Silent Hill 2 dobio patch za Pro. 97 poboljšanih igara na launchu nije loše

stigla potvrda da sutra ujutro mogu u Zeldi preuzeti konzolu😁

somethingwrong moram malo 🙃

GG je to za 800€ konzolu, doduše, to su samo refleksije na 30 fps-a, daleko je to od path tracinga na PC-u.

Deadwalker daleko je to od path tracinga na PC-u.

Sad cete nas jebat sa jos jednom izmisljenom tehnologijom s PC-a 😃

foggy ma jok, malo se dosađujem 😃

Uživajte svi u nadograđenoj plejci, nadam se da će foggy dostava biti brza i efikasna poput hrvatske poste.

Deadwalker Za sada smo puni (zajebancije) i sve cemo isporuciti (sprdati) na vrijeme. Takodjer koristimo path tracing da utaba put nase dostave

Skupit ćeš sigurno jako puno pregleda na video unboxinga u ponedjeljak. 🤭