PlayStation 5
Đe disk drive je, stalak ništa? Na čemu će Sony zaraditi?
- Uređivano
Ovo je za rubriku vjerovali ili ne
Ili me netko začarao
Ili ce te reci da lažem ali evo prica
Dakle kad san uzeo ps5pro jos je Sancta bila u banani sa dostavom pa san odabra da dode u ducan da buden siguran. Gls je odma do moje firme pa san recimo moga dobiti prvi a jos moje misto i dostavljaju najprije tako da je to uvik najbolje za odabrati ali jebiga Sancta imala sranja pa nisam.
I onda na poslu sitim se da nisan uzeo račun reko kad idem marendu stati cu u Sanctu pitati ocu moci preko osobne. Odma me pripoznali i kazu moze bez racuna ali konzole nema jer je kamionu pukla guma pa ce doci negdi kasno popodne…
Neke osobe sam obavijesto preko mobitela da im uljepašam dan i da se dobro nasmiju
Rekoh ti ja da ćeš unboxing snimat u ponedjeljak.
Baš si manijak
KruxZhlajfa žao mi ovih 5 lajkova što su ti ljudi dali. Lagao si ih.
Evo dokazao si da se možeš kandidirat za bilo koju političku poziciju.
Evo mu pa nek si misli…
- Uređivano
Jel ko radio datatransfer? Sad sam napravio i nije mi pribacili igre, sad neznam jesam sta krivo stisa ili to pribaciva samo saveove?
- Uređivano
escoban ja sam obrisao igre s interne memorije jer su na njoj bile igre s diska, na 1tb nvme u konzoli sam sve ostavio i samo prebacio stick te na vanjskom 2tb nvme gdje su ps4 igre sam samo ubo u ps5pro i sve igre su mi opet dostupne
odradjeno preko data transfera sto se tice accountova, save fileovi itd te je to sve imalo oko 20GB i trebalo mu dobrih 20tak min da prebaci….da sam igre prebacivao vjerujem da bih do sutra cekao da se osposobi konzola