Zero Već vidim kad izađe PS6 bit će opet strka kako je Sony izbacio slabu konzolu, kako rast hardverskih specifikacija nije ni izbliza dovoljan u odnosu na PS5 Pro i kako će se morati vaditi na noviji PSSR, AI upscaling i ostale trikove. RemakeStation5 meets UpscaleAdStation6.
stitrek Zero Već vidim kad izađe PS6 bit će opet strka kako je Sony izbacio slabu konzolu Tada ce PS6 vec imati Zen5-6 i preci ce magicnu i mucnu granicu od 60fps za sve igre, nece više nikome padati napamet raditi igru u 30fps, samo oldskul point and click te Fmv igre ce imati dopuštenje jer na kutiji ce pisati 60+fps only™👍😁
doctorfreak Novi dual sense Fortnite limited edition Samo 85e u prednarudžbi 🙂 Dobro im idu cijene gore
Blitz To ce kurit ko ludo. Moj necak i 7,8 njegovih debila svi odma prednarucili, tj uzicali roditelje. Ta mala stoka danas samo to igra, kupija mu ja gow nije ga igra dvi ure, sestra mu uzela switch bilo mu zanimljivo dva dana. Samo fortnite, roblox i teleci mozak.
Zero Tko je lik na desnom padu…Danko Bananko ili Banane u pidžami lajtmotiv? @weky - jel to trendira i dalje?
weky Zero Tko je lik na desnom padu…Danko Bananko ili Banane u pidžami lajtmotiv? @weky - jel to trendira i dalje? Fishstick i Peely. Pa sad je Marvel sezona opet, normalno da gori. Ne ulaže Disney milijarde za džabe.
TITANXIS Da je na nekoj ultra akciji isplatilo bi vam se uzet taj čunga čunga kontroler. Lako za te crteže. To se da šmirglom (najfinija granulacija) skinut. Prvo malčec u rezređivaču držat da otpusti pa na posel😀
Raziel Hardver ekipa, kad sam dao konzolu na čišćenje i donio kući, pronašao sam zalijepljen komadić nepoznate plastike odozdo na postolju. Jedna strana je ljepljiva, druga nije. Kolika je šansa da je taj komad plastike iz moje konzole? Slike u Spoileru
prayer Raziel To ti je naljepnica-plastika ispod koje je jedan šaraf. Mislim da je od SSD-a ako se ne varam ili nečeg drugog. Uglavnom ništa za brinuti se.
Genesis Raziel to ti je naljepnica/plastika tamo gdje se spaja fan…mozes skinuti cover i sam ju zalijepit nazad