Da me netko pitao koliko PS5 ima RAM-a, ne bih mu znao reći. Prva konzola koju sam kupio bez zamaranja tehnikalijama. Nakon PS1, that is.
PlayStation 5
somethingwrong znaci isplati se uzet PRO
Genesis to je valjda individualno.
Realno, samo 2TB SSD te kategorije je 150-200 jurosa, da ni ne gledaš ništa drugo.
Može li se i dalje imati PS+ na 2 različite konzole? Je li i dalje legit i kaj trebam napraviti da to omogućim?
4mal Pogledao sam i ja ovaj prvi dissasembly.
Po viđenome za sada najbolje složena ps5 konzola. Napokon su stavili cmos bateriju, veći disk i napokon je hladnjak fiksiran šrafovima ( ako niste znali zadnja 1200 revizija ps5 ima doslovno zalijepljen hladnjak bez vijaka).
Več sam nekoliko tih ps5 konzola morao popravljati jer ljepilo s vremenom popusti i konzola odmah nakon paljenja bilo koje igre daje upozerenje o temperaturi. Upravo zbog toga dolazi i do "razlijevanja" termalne paste o čemu nije govorio apsolutno nitko od "youtube" elite. Postoji samo jedan jedini video s nekog njemačkog kanala gdje se prikazuje kako je kriminalno složena zadnja revizija konzole.
Evo moj primjer, nikada prije konzola nije bila otvarana, da ovako hladnjak samostalno pleše je dno dna:
Kriminalno loše i za svaku osudu.
Ovo verzija, jako jako dobro.
Nisam imao problema sa B i C chassis FAT modelima.
pravednik Do sada ni ja. Večinom klasična čišćenja i potrgani hdmi portovi koji su rezultat neadekvatnog rukovanja korisnika.
Serija 1200 odnosno c chasis ako želiš mi dolazi svako malo…svi imaju isti problem.
doctorfreak Kod te problematične serije je problem i što su je korisnici držali u vertikalnom položaju pa je ljepilo prije popustilo?
Zero Točno.
Da je hladnjak fiksiran vijcima to se nebi desilo, ili bi bila vrlo niska mogućnost istog.
Mislim da mora Main account skinutu prvo
- Uređivano
Ker te jebo:
Osoba1: ima account buzgej1 na kojem ima aktivan PS+. Osoba1 nema aktivan console sharing na svom PS5. Može koristiti SVE čari koje PS+ nudi samo na tom buzgej1 accountu. Ako Osoba1 ima sina/gejmuža/kćer koji na tom istom PS5 imaju svoje accounte, te osobe na tim drugim accountima ne mogu koristiti nikakve čari koje PS+ nudi.
Osoba2: napravi novog usera na svom PS5 i ulogira se s podacima od Osobe1 od buzgej1 accounta te aktivira console sharing na tom accountu. Osoba2 sve besplatne igre s PS+ skida s tog buzgej1 accounta, ali ih normalno igra na svim drugim accountima na svom PS5. Osoba2 ne može koristiti cloud save koji nudi PS+ od buzgej1 accounta.
To što si našao na netu je drugo, to za PS5/PS4 znači da na obje konzole u isto vrijeme može biti uključen console sharing, ali to ne može na dva PS5, ali može ovo gore što sam opisao.
Još malo ljudi još malo
Upravo stavio 360e na psn acc da je sve spremno.
Treba odma kupiti Dragon Quest 3 hd, Soul Reaver i Blasphemous 2 dlc
Ostatak ceka akcije za blagdane
Di su ovog našli
Najjači kada stavlja stalak, pa posle nemože stavit bočnu stranicu
Javili mi iz SD-a da sve prednaruđbe ce predat HP/GLS-u 7.11, a dalje sve ovisi o njima…
Znaci prije pon nema sanse :/
- Uređivano
Zna li se kad stižu ovi Anniversary Slim edišni?
Napravio sam preorder s dostavom no ako bude kašnjenja idem u najbliži dućan gdje će biti, a dostavu ću otkazati, ionako je plaćanje pouzećem.
okuplja se lagano ekipica koja ce kupit pro