Fenix prayer Doduše mislim da se referiraš na onaj luquid metal koji su ako be varam u novim Slim modelima zamjenili termalnom pastom Varaš se
KruxZhlajfa OverHypedG Ah ti boga, kaj će to kod nas bit onda 1500€ jebemti 🥲 Imam frenda u NL-u pa ću prvo probat na direct.playstation.com kupit 30th anniversary. Ako ne prođe Sancta 😁 prayer Gdje? Trollaš jer niš ne vidim? 😅
OverHypedG KruxZhlajfa po zadnjim info kaj imam, kod nas najjačeg bundlea neće ni biti, dualsense i digitalni 30th anniversary
KruxZhlajfa prayer u kojoj regiji si to se stavio u queue. Also kolko je Pro bundle? OverHypedG Ma mislio sam više na običnog Pro-a, očekivao sam da ga kod nas neće biti…
Brijac Flipper Na Sancti isto čekanje za obični PS5 Pro. Jbt koja navala. Gdje točno, nigdje ne nalazim Btw
prayer KruxZhlajfa U Austriji, za sada ne piše ništa. Svi dobiju random broj u que pa moli boga da ti broj bude manji od 12K ili koliko već ima konzola. Brijem da ovo neće nitko osim botova uspjet kupiti.
Brijac Flipper Brijac https://www.sancta-domenica.hr/catalogsearch/result/?q=PS5%tlou2goty0Pro Zezaš me ili 😆