nisam siguran, mislim da može, ali opet mislim da neki tvrde da nije dobro za konzolu, da ju se onda treba polegnuti

Znači neki kažu da se ne može, a ti tvrdiš da se može? BTW; od ranog jutra ste na forumu, čekate PS5 Pro pre-order?

Flipper

Ja cu do Sancte

U kurcu su sa dostavon pa iden uzeti u ducanu i dostavu u ducan odabrati

Miro šta ćeš uzet? Nećeš valjda keširati? Pa na 24 rate se to uzima.

OverHypedG koliko sam pročitao jutros u 16h

Danas u 16h znači se ruše serveri na SD-u?

Flipper

Na 12rata ali vjerovatno cu iza nove godine isplatiti odma.

Sad je bilo dosta izdataka da bi islo u kešu

Uzeo bi ovaj 30 ann pro samo cisto sumnjam da ce ga biti kod nas tako da obican pro

OverHypedG

Ja svoj Slim držim vertikalno i sve uredno šljaka bez stalka. Doduše mislim da se referiraš na onaj luquid metal koji su ako be varam u novim Slim modelima zamjenili termalnom pastom, iako sam tu vj u krivu jer se kroz maglu sjećam da sam nešto o tome čitao.

prayer Doduše mislim da se referiraš na onaj luquid metal koji su ako be varam u novim Slim modelima zamjenili termalnom pastom

Varaš se

mislim da generalno kreću u 10 po lokalnom vremenu, znači manje od 75 min

Sjeća se netko koja je bila cijena onog PS4 Pro 500 million?

Dobio broj u redu, nema šanse da uspijem ista kupiti Ha-Ha-Ha

OverHypedG Ah ti boga, kaj će to kod nas bit onda 1500€ jebemti 🥲

Imam frenda u NL-u pa ću prvo probat na direct.playstation.com kupit 30th anniversary. Ako ne prođe Sancta 😁

prayer Gdje? Trollaš jer niš ne vidim? 😅

Na Sancti isto čekanje za obični PS5 Pro. Jbt koja navala.

prayer u kojoj regiji si to se stavio u queue. Also kolko je Pro bundle?

OverHypedG Ma mislio sam više na običnog Pro-a, očekivao sam da ga kod nas neće biti…

KruxZhlajfa

U Austriji, za sada ne piše ništa. Svi dobiju random broj u que pa moli boga da ti broj bude manji od 12K ili koliko već ima konzola. Brijem da ovo neće nitko osim botova uspjet kupiti.