KruxZhlajfa Genesis Deefinitivno košta živaca 😂 još uvijek hurts. Doslovce sam imao tipku "Sign in to buy" i dok se ulogirao je nestao 🥲 I worst of all prije nego je cijeli ovaj queue debakl krenuo sam se ulogirao i opet me Sony sjebao i nisam bio ulogiran 🥲
escoban Brijac treba bi Edit: Sadržaj kutije * Ograničeno izdanje digitalnog izdanja konzole PS5® * Ograničeno izdanje bežičnog upravljača DualSense * Ograničeno izdanje poklopca konzole za diskovni pogon5 * Ograničeno izdanje stalka za okomito postavljanje6 * SSD od 1 TB * 2 noge za vodoravni stalak * kabel HDMI® * kabel za napajanje izmjeničnom strujom * Kućište priključka za kabel u stilu originalnog upravljača PlayStation™ * 4 vezice za kabel PlayStation™ Shapes * PlayStation™ naljepnica * Ograničeno izdanje PlayStation™ plakata * PlayStation™ spajalica * tiskani materijali * ASTRO’s PLAYROOM (prethodno instalirana igra
OverHypedG doktor1 nezz ako se šališ, ali sam da skrenem pažnju da ti to nije PRO model nego slim verzija obične konzole. PRO verzija anniversary nije dostupna u HR
elder8472 Nista od ps5 pro, malo sam razmislio i odustao. Neda mi se dat 500e sad za ovih par igri koje ce radit bolje na ps5 pro. A na kraju od toga nista osim demon soulsa ne igram.