TITANXIS Ne izgleda mi nešto slimasto. Debelički je i taj.

A vidi se da je dosta manji. Drži ga jednom rukom. Probaj to s PS5.

• [deleted]

Gdje kupujete ps bonove sad? Vidim da na SD webu vise nema, a do sada sam tamo uzimao i dobio bi kod isti tren.

weky

Manji je slažem se ali to nije slim ako će izgledat tako kao na slici u što sumnjam da bude tako izgledao. Ovo sad je kao onaj PS classic što izgleda kao originalni PS samo umanjenih dimenzija.

Imaju i Keks Pay, Aircash, benzinske, kiosci…

Vidio sam ih neki dan na blagajni NTL-a.

Ja danas uzeo u Mülleru. Btw jel to nesto novo da naplacuju onoliko koliko bon stvarno vrijedi? Znam da je godinama bon od 150kn kostao 160kn u trgovini.

elder8472 vrlo vjerojatno od 01.01.2024. kad prestane biti obavezno dvojno iskazivanje cijena.

Ovaj update nije bio 5.0 jel?

7 dana kasnije

ThomasAAnderson Dalje se i krpa drži preko njega kad ne radi za zaštitu.

Jedna simpatična anegdota, gledam utakmicu na laptopu u spavaćoj navečer i tokom poluvremena odem do kuhinje i dnevne sobe, žena igra nešto na PS5.

Majicu protiv prašine je ostavila gore na njoj, konzola se skoro raspala koliko je ventilator ludovao, ona s slušalicama lijepo chilla i boli brigu, zaboravila maknuti dok je upalila.

Skoro me šlagiralo. Žene majku ti vidim

Au, zajebanu stvar je napravila ali barem nije bilo prašine na plejki.

24 dana kasnije

Ovo je najbitnija najava od sinoć.

Ovaj crveni će pasat dobro u novom stanu.

Tzereen meni je ovaj srebrni bomba, nadam se da će izaći i plateovi u tim bojama.