Trebaš novi firmware za SSD.
Staviti ga u neki laptop ili PC i odraditi.
Trebaš novi firmware za SSD.
Staviti ga u neki laptop ili PC i odraditi.
A i to treba biti bolji PC tj. bolja matična koja ima dva m.2 slota za nvme ssd.
Ima neka alternativa neki adapter ili nešto takvo?
Ima na Aliju tih adaptera, ali to je lutrija jer lako se dogodi da ne rade.
Realno ako ima jedan slot može izbacit trenutni sistemski disk i ubacit privremeno taj koji želi nadograditi, dignut Windows na njega i obavit nadogradnju.
Samo to je dodatan posao opet… Lakše ako ima dva.
I time je Acer Predator i dalje tu opcija. Samo ako nemaš iskustva za tako nešto, bolje ne dirati nego prepustiti tj. naći nekog da ti odradi upgrade.
https://rectifygaming.com/sony-has-now-sold-46-6-million-playstation-5-consoles/
Master me upozorio da sam stavio stari članak pa se ispričavam.
Zahvaljujem se članu @mojsa na pomoći. Otišao sam kod njega, morao je pola kompjutera zbog mene rastavljati. Spojimo na kraju SSD i veli Samsungov softver da je najnoviji FW gore. Ali očito ga je to formatiranje za Win razdrmalo ili nešto jer kad smo nakon toga SSD kod njega ubacili u PS5 da vidimo u čemu je stvar, normalno je radilo. Sad sam došao doma i probao i radi iako načelno osim dva formatiranja nismo napravili ništa. Hvala @mojsa još jednom, spasio si me.
Zna se i to dogoditi. Kod nas na jedva korištenom službenom laptopu na SSD-u pukla instalacija Windowsa iz nekog razloga i nikakav repair preko boot usb-a ili slično ne pomažu, pa ti opet sve reinstaliraj.
Hoću reći, SSD-ovi su generalno pouzdani i trebali bi biti bolji od HDD-a u globalu (ne bih rekao i vremenski trajniji s obzirom na prirodu flash memorije), ali nemojte se čuditi kada otkažu ili rade probleme bez nekog posebnog razloga.
u Zeldu stigla PS5 slim konzola
stitrek Pa da, osim stalne potrebe za gušćim rasporedom memorije na čipu na štetu pouzdanosti, tu je i problem samo vrijeme. Ali ok, recimo Samsung jamstvom pokriva 5 godina i u prosjeku oko 600 TBW pa većina korisnika ne bi trebala previše razmišljati o trajnosti. Svatko tko imw nešto bitno radi i backup. Kao što kažeš, najbolji za to je ipak HDD, pogotovo eksterni.: )
Nisam 5 mjeseci igrao PS5, samo Switch. Upalim sad da idem igrati i neka greška sa DualSenseom, kako ja stisnem PS gumb na kontroleru i odaberem usera, svaki put me vrati nazad i kaže da stisnem PS gumb na kontroleru. Ugasim i upalim konzolu i opet isto. I sjetim se idiot, stiskam krug cijelo vrijeme jer je to mjesto tipke A na Nintendu koji je na japanskom principu i dalje.
Ja sam si spojio ps5 joy na switch i mapirao kak mi pase pa da izbjegnem taj problem
foggy Također i nikad više s joy con sranjem u rukama. Nikad više! Odbij sotono!
Sad mi kažete za to. Ima neki adapter?
vi sa macbookovima i playstationima . . . jel iko proba remote play i jel uspia? ja nikako nmg sign in accounta odradit na mac-u, na sva ostala mista mogu. stalno neki error baca
@Deadwalker u glavi mi je da si ti nešto prtlja bia oko toga?
k kako si instalirao, mislim da postoji verzija za iphone i ipad na storeu i desktop ovdje: https://remoteplay.dl.playstation.net/remoteplay/lang/gb/1100002.html pa vidi to, nemam mac tako da nemam blage
k meni je radilo out of the box, jedino sam kod logina morao unijeti kod koji mi dođe na mob budući da imam dvofaktorsku autentifikaciju. Kakav točno error ti izbaci?
(zakašnjeli) update:
neš virovat, al očito sam se samo triba požalit, jer kad sam sinoć iša opet probat da ti mogu reć koji mi točno error baca, uspia sam se normalno logirat (također uz dvofaktorsku autentifikaciju). nije bacalo nikakve greške. igra sam malo ridge racer 2 i klonou i radilo je jako dobro usprkos mom nestabilnom internetu.
ALI
onda sam opet proba maloprije i bješe slideshow, pa sam se malo smijao.
(al možda sad opet bude radilo kad sam se požalia)
u svakom slučaju, fala svima na ažurnim odg jučer.
jel netko radio PS wrap up 2023?
Miro Ubio si 230 sati u diablu i sereš kako igra ne valja koji si ti kralj
Orginal verzija koju su zamislili je bila u kurcu sezona dosta dobra
Jel netko ima problema s tim da PS5 teže izbacuje disk? Nisam siguran do čega je problem na mojoj plejki, ali nekad treba više pokušaja jer krene izbacivati pa onako vrti kao da će izgrebati disk (što se srećom ne događa) i obično tek nakon gašenja/paljenja izbaci. Nije toliki problem jer kad imam nešto na disku onda to ne vadim dok ne svršim, ali bojim se da bi jednog dana mogao zaglaviti i da ga više ne mogu izvaditi. I što ću onda?