Miro Prika U sancte uzmi bon u kunama su kupiš koliko ti triba platiš katicom i odma ti dadu kod na mail, ili odeš do dučana pa kod dobiješ na papiru. Fenix Rješija san, ugasio pa iskopčao iz struje par min pa safe mod i radilo je
Prika Hvala…u kojem ja svijetu zivim..sad ce jedno glupo pitanje…aircash? Dobar dan …sto je to i je li to provjereno? Da ja tu ostavljam svoje podatke…je li moze preko web kartice?
raptileos Prika ma vidi ako nemaš povjerenja u takve stvari jednostavno napraviš aircash račun, kad želiš nešto kupit preko njega odeš na tisak ili INU i kažeš da želiš uplatit novce na aircash.. skenira ti barcode i lova ti je na računu ( naravno ako platiš 😃 )
raptileos Prika a gle provjeri na googlu ali koliko ja znam sigurna 100posto.. ja ju koristim već neko vrijeme 🙂 pogotovo sad za playstation nadopunu računa.. i sad ima 10% cashback za playstation bonove.. 🙂
ThomasAAnderson Imaš i preko Keks paya. Free app od Erste banke, 100% sigurno i ne moraš imat račun u Ersteu.
Fico Fico Trebao bih malu pomoc. Trenutno imam najosnovniji PS+ koji se vec mjesecima obnavlja besplatno zbog ove situacije s eurom. Ako uzmem kupon, dodam novce preko PSN-a i uzmem najvisu razinu pretplate, hoce li mi se po isteku mjeseca besplatno obnavljati ta najvisa pretplata ili se snizava na najnizu? Kupljen kupon, aktivirat cu danas. Ocekujem euro od 1. 9.
Zero treasurehunter Isključi internet u postavkama, obriši instalciju i ponovno instaliraj igru samo s diska. Ako ni tad ne možeš igrati, problem je valjda do diska. Ako radi, uključi internet i skini tu najnoviju zakrpu/patch, odnosno skinut će se automatski.
Zero Aha, pomislio sam da uopće ne možeš igrati. Sad jesi li sve datoteke u redu i je li problem što se nešto ne može ažurirati kako treba je teško ovako reći. Ako se instalira s diska bez errora barem s te strane bi trebao biti siguran da je igra u redu. Da se ni nakon reinstalacije ne može normalno ažurirati je baš čudno.
Brijac Thanks to you, PS5 has surpassed 40 million units sold since its launch in November 2020. More details: play.st/3OuYaH0
Tuhy escoban Kolko hvatam ovih dana po Svn, sutra počnu preorderi na Dualsense i konzole, a izlaze u rujnu. Za faceplateove ne znam… nadam se da i oni
Tuhy escoban Evo, stiglo za konzolu, Dualsense i faceplate https://www.sancta-domenica.hr/playstation-5-console-standard-edition-cover-marvel-s-spider-man-2-limited-edition.html Navalite 😊 Psn bonove se više nemre kupit prek stranice. Samo poslovnice
pravednik Tuhy Molim te reci na brzinu za ROG Ally Extreme, piše da se isporuka očekuje 03.08. na webu. Točno ili bude i pre?
escoban Tuhy TY btw niste jos popravili PS bonove na stranici 2x uzimam priko aircasha jer vasi nerade