Brijac Mislim da nije jer je baš radio novi account.

Evo upravo mi je javio da je riješio.

Hvala

Pozdrav dobri ljudi. Pitanje.
    Poznato mi je da Playstation ima 1 god jamstva oduvijek. Gledam sada eKupi i kod njih piše 2 godine. To neki za*eb ili? Zna tko šta o tome?
    I ovo dodatno jamstvo od 3 godine što nude preko uniqa osiguranja, koliko je sigurno to? Isplati se?

Ima 2 godine svugdje koliko znam jer Sancta Domenica kao službeni distributer daje 2god . Meni je crknuo prošle god. oko božića HDMI izlaz i dali su mi novi PS5 iako je godina bila prošla i nije bio kupljen kod njih

somethingwrong Baš tražim na stranici Sancte gdje piše koliko je jamstvo ali ne nalazim.

Brijac Da i ja mislim.

Mene zanima što na jamstvenom od Sancte piše zapravo? Može netko bacit škic?

enki

Ja kažem za taj zakon europske unije da nije baš tako jednostavno te dvije godine garancije.

Garancija u Sancti je dvije godine, nemaš se što brinuti ili provjeravati.

Okej šefe. 🙂
        Znači 2 god. pa super aj, bio sam uvjerenja da je samo 1 god. Recimo Instar-Informatika kaže 1 god na njihovoj stranici pa se malo zapitah.

Ipak nije bilo više Cruciala za naručiti pa ću od frendova dobiti Samsung 990. Neću se žaliti, bolje sam prošao.

Stigao Slim u A1 ponudu.

buz PR članak. Ja se nebi potpisao da nisam pitao za PS Store i popuste

Molim vas pomoć. Ja i moja kurčeva sreća. Znači dobio sam Samsung 990 Pro SSD od 1 TB, sve po specifikacijama kako treba, formatiran je i na testu dobijem samo 1808 MB/s i fejlam ga. Na internetu piše da moram updateati firmware od SSD-a i da bi trebalo raditi. Imam neki stari Acer Predator laptop samo, tako da to otpada pretpostavljam. Koje su mi opcije da to riješim?

buz kako misliš fejlaš ga i kako to testiraš?

enki Pa nakon formatiranja PS5 napravi neki test SSD-a, piše mi da brzina nije dovoljno dobra. A taj SSD je kompatibilan i trebao bi imati dovoljnu brzinu.