escoban foggy Napisa sam da te igre isto izlaze i na Ps4,jer ocito jos to konzola podnosi.Nisam fan toga ali jbg mozda je nestasica cipova produzila zivotni ciklus stari konzola 🤷♂️
escoban Sterlok To je vec staro btw. mislim da ce vizualni skokovi u generacijama biti sve manji ,kad usporedis PS4 i 5 igre skoro pa isto izgledaju samo imaju vise fps i bolju rezoluciju na 5ici. Sljedeci je korak raytraceing i 60fps na 4k a za to ce nam tribat ps6pro valjda
ikral Sljedeći korak su igre koje su u stvari zabavne i odmak od ustaljene prakse kopipejstanja istih stvari s boljom rezolucijom.
milicevic87 ikral e to. Pored 60fps-a u svakoj igri, tišina ps5 konzole mi je najveći plus. Milina je navečer igrati a da se ne moram brinuti, da li će se djeca probuditi.
Fico Ako nekome zuji konzola, javi se da ima defektan proizvod i koristi garanciju. Jednostavno. Meni nikakvo zujanje ne radi. Još uz slušalice, ne čujem ništa od konzole, a nalazi se metar od mene.
master_x Fico Da šaljem ovima u Abrakadabra shop a uzimaju PS5 konzole od Sancte?Čitam po netu da je to zbog kondenzatora na napajanju,gdje su sfušali sa nekom pastom da ne titra taj električni luk il šta ti ga ja znam.
Fico master_x Šalješ tamo odakle si kupio i odakle si dobio garanciju. Očito ti defekt smeta, a rješenje je pred tobom. Garancija -> servis -> popravljena konzola ili zamjena. Ovo baš smrdi na prigovor prigovora radi. Samo se žali, a niš se ne poduzima.
led_zeppelin master_x gdje god da je kupljena na reklamaciju ide u SD makar i odnio u ducan gdje si ju kupio oni ju salju u SD. Vjerojatno ti zavojnica zuji, ako je to reklamacija ti tu nece pomoci.