Zero Kikiller Da, tako nekako. Samo što treba upotrijebiti malo sile da se to odvoji. Meni osobno bi bilo jednostavnije rastavljanje da su u pitanju vijci s gumiranim čepovima, ali što je, tu je.
lars82 Znam da su PS+ region locked. Jesu li i igre isto? Npr. Ako uzmem kod od igre iz njemačkog bundlea, da li će on raditi na HR accountu?
foggy escoban Žalosno i jadno da takve stvari postoje, naročito ovom generacijom kad imamo 2 i pol igre za PS5 koje iskorištavaju valjda 10% konzole. Ili su napravili konzolu koja jedva gura PS4 igre. U prošloj generaciji je imalo više smisla, a možda zapravo bude i u ovoj za nekoliko godina.
escoban foggy Kako si nabroja 2ipo igre neznam,PS5 vjerovatno ima vise releasani igri u 2god nego bilo koja generacija do tad.To je drugo sta releasaju te iste igre i na PS4 jer ps4 to idalje ocito podnosi.
escoban foggy Napisa sam da te igre isto izlaze i na Ps4,jer ocito jos to konzola podnosi.Nisam fan toga ali jbg mozda je nestasica cipova produzila zivotni ciklus stari konzola 🤷♂️
escoban Sterlok To je vec staro btw. mislim da ce vizualni skokovi u generacijama biti sve manji ,kad usporedis PS4 i 5 igre skoro pa isto izgledaju samo imaju vise fps i bolju rezoluciju na 5ici. Sljedeci je korak raytraceing i 60fps na 4k a za to ce nam tribat ps6pro valjda