pa kaj hočete, ima analognu verziju najnovijeg spajdermena.

To vam je sve zbog lošijeg ventilatora koji Sony namjerno stavlja da privlači prašinu u prostoriji 😆

5 dana kasnije

Flipper

Još da je neku dobru igru odabrao po kojoj će napraviti..

@Tuhy ,imaš kakav info,kad stiže sljedeća pošiljka ispod pulta??? 😛 Da završim taj posao prije Elden Ringa.

master_x
    Trebale bi kroz tjedan - dva, al nemam pojma koji bundleovi i točne količine.

Flipper Baš dobro, da!
      edit: pitam se kaj sony veli na takve user modifikacije kad im neko njihov dugogodišnji dizajnerski rad sjebe?

Tuhy

Dobro je da si napisao. Jučer mi je tip iz Sancte u Rijeci rekao da nemaju informacije o ponovnoj dostupnosti.

blade
        Pa i nema niš konkretno.

U dolasku su, al stvarno nemremo precizirati neki konkretan datum.
        Stabiliziralo se što se dolazaka tiče i nema više višemjesečnih čekanja.
        Pojave se kroz cca svakih mjesec dana (taman se rasprodala zadnja tura u drugoj polovici prosinca), a i kad vidim u luceedu da su u dolasku, to mi je isto neki okvirni pokazatelj vremena dolaska.

Al realno, možda sam i gadno fulo sa svojom procjenjom 😇😁

doctorfreak ma salim se..netko te bio zamijenio s njime cini mi se.
        Uglavnom nebitno ako ne znas 😃

Kod mene je to islo brzo, kontaktirao Tuhya, on rekao okvirno tad i tad bi trebalo biti i prati site, jedno jutro otvorio site, narucio, doslo i to je to. U kutiji od Sancte jos uvijek drzim drva za potpalu ujutro, tako da i ambalaza ima svoju svrhu 😁

doctorfreak Znam.Živim u iluziji da će se moć kupit jednom "gola" konzola bez nametnutih bundelova koji dižu cjenu 1500-2000kn.Al to je samo san.Očito moram uz konzolu platit jedno smeče od igre i jednu koja vrijedi 1000kn.

chono Nemoj se i ti uvlačit @Fico opet nakon povratka na forum .Dosta mi je profesora hrvackog jezika.S razlogom sam naznačio smeče,jer i je smetje.