doctorfreak
Primjer su The Last of Us Part II i Ghost of Tsushima npr. koje donose popoljšanje od 60FPS na PS5, instaliraš PS4 igru kasnije na check update i instalirati patch, onda imaš u opcijama odabrati 60FPS i razna grafička poboljšanja, tipa resolution mode, performance mode, isto bude i s Horizon nastavkom kad su omogućili besplatnu nadogranju PS4 igre na PS5!

herc Očito i koji šamar s obzirom na cijene.

Grijeh je to uopće stavljati u temu.

ekipa vidjela da PS5 konzole po slicnoj cijeni na njuskalu odlaze ko keks pa se odlucili i oni okusati u tome...

Znači Knack 3 dolazi na PC day 1 😆

herc
Baš čudno 😁 takva prilika.

Uvijek jadni crni i zuti krivi. Hebeni scalperi.

Ipak su lihvari pobijedili nema druge nego platiti cijene koje su trenutno. Ima netko kakav pametan link sa ps5 ali da se moze platiti karticom znači neka trgovina. Ja pronalazim ovo: https://satmedia.hr/svi-artikli/playstation/playstation-5-playstation/ps5-konzole/playstation-5-sony-disc-edition-bijeli-destruction-allstars-marvels-spiderman-miles-morales-ps5/
    Mislim ove igre me apsolutno ne zanimaju ali nevidim nista pametnije.

Nakon više igranja (puno, puno više...) gotovo sam jednako zadovoljan konzolom kao i u ranijim dojmovima. Baš je mrcina od stroja za te novce. Ono što mi je ipak veliki nedostatak je trajanje baterije na DualSenseu. Čini mi se da je dosta kratko. Koliko vama traje baterija?

• [deleted]

Fico i ja sam počeo primjećivat da mi baterija traje dosta kratko i da ću izgleda morat kupit jos jedan sad prije horizona i eldena.

Mislim da oko 4 sata i onda krene javljat da je baterija prazna, a to je s igrom koja ne koristi adaptivne triggere i poprilicno malo vibracija

Fico Jako kratko kao i tebi. Ne kužim što je tako teško stavit jaču bateriju unutra. Imam osjećaj da stalno punim. Srećom mi je utičnica pola metra od kreveta, a imam dugačak kabel pa nije toliki problem.

Ja preporučujem onaj stalak za punjenje i još jedan kontroler.

Tako nekako je i meni, nekih 4-5h igre. Nije ni meni toliki problem prikopčati i onda igrati, ali iskreno, u 2022. očekujem više. Logitechova G915 tipkovnica (ok, znam da je usporedba takva kakva je, različite dimenzije i to) ide i do 30h, a još je RGB. Baš mi je malo apsurdno da ne može dulje trajati. Na kraju ću iskeširati za još jedan kontroler samo radi vlastitog komfora.

Drugi kontroler je obaveza....em kad se prvi isprazni imaš brzu zamjenu...em kad dobiš goste da možes udarit fifu.

Charging station da ne pricam...punjenje on the fly bez kablova je super...a i dobro izgleda