Nikall Meni je od kupnje stalno u rest modu i nema nikakvih problema. Tak ga držim stalno jer ima neki bug na Samsung TV ili ps5 kad ga upalim nema zvuka u game modu pa moram resetirati konzolu.
doctorfreak Evo vidim da su ljudi poceli dobivat mailove da im stize konzola...oni iz prvog i drugog kruga.. tuhy imas kakav info kad bi mogao treci val narudzbi?
Sanader Ja sam dobio mail prije 2 dana da stiže konzola na skladište i odmah pakiraju i šalju. Samo sam skeptičan, jer sam taj isti mail dobio i početkom 12. mjeseca pa sam dobio kitu.
Tuhy Yep, došla je pošiljka za 3. rundu preordera. Dal su točno na broj, to stvarno ne znam jer nisam ni gledal točnu brojku, al došle su
someone Kaj se vise nemre aktivirati PS+ trial od 14 dana na PS5 konzoli? Bas sam se nabrijao da cu aktivirati trial na novom accountu i odigrati Maneater dok ne dode patch za Control ali ocito nista od toga. Na PS+ tabu ne nudi trial a kad trazim u Storu pronade mi ga ali kad kliknem na njega nista ne otvara.
klinjo Tuhy I ovo je hvale vrijedna informacija. Citiran si na Bug-ovom forumu. Ljudima si dal nadu... A i meni, da morti bude za naručit nova tura.
Tuhy Uglavnom, i dalje isporuke idu kronološki, po vremenu kad je netko naručil / platil. Neki će dobit, neki neće, nema tu pomoći.
master_x SD na webu niti nema ponudu za PS5 konzolu.Tako da prije Uskrsa ništ.Tamo oko godišnjih valjda bude.