A pulsice jesu i one došle??
PlayStation 5
- Uređivano
SD je zvao i reko da digitalne nece doc do 3. Mjeseca a da ce BR doc u veljaci. Moze se nadoplatiti 750 kn za BR verziju. Neda mi se sve opet pisati. Odite na ovaj link str 34 pa cete vidjeti sve sta sam napisao i na drugom forumu
https://m.bug.hr/forum/topic/igrae-konzole/playstation-5-dostava/279235?page=34
Prošli mjesec sam dobio mail od SD da obicne verzije konzole bi trebale doci u prvome mjesecu, a danas je vec 26.1 i dalje nista od njih ni rijeci.
Pa pisi im,zovi ih..ovo stvarno nije normalno s s tim ps5...
BR-ove će namiriti u 2. mjesecu sve, digitalke neće do kraja 3. mjeseca (ako i onda)
Iskreno nebi se čudio da je istina, sigurno je stotinu konzola otišlo di ne treba, ali ne vidim razloga zašto bi došao na forum to pričati i zbog tog mi se čini da je fake, vjerojatno želi paniku napravit, nema smisla nimalo...
- Uređivano
Neznam ka bi rekao ali znam jednu trgovinu iz Karlovca koja je imala konzole pa su mene i člana @gusterko naguzili kad smo još na početku probali.
Nek vam pokaže poruke...
Najpre su narudžbe prošle i lik je imao da bi ujutro javio drugu priču.
I dajte realno, pričali su tu na forumu da pravednik piše teorije zavjere lol.
Pa da imam trgovinu prvi bi lagao da nisam dobio konzole i prodavao mimo za 7500 kn.
Jer kad imaš trgovinu i ugovor sa uvoznikom dobiješ recimo 20 komada po nabavnoj cijeni.
Ima frajera koji su sigurno za manji auto zaradili.
A ovak ko fizička osoba nema šanse da kupiš toliko.
pravednik pa cuj vjerujem ti svakako, zamisli koliko zaposlenika ima SD, e sad kad oni to podijele izmedju sebe, a vjerojatno velik broj njih ima pristup zalihama, nije ni cudo sto fali za nas, al evo obecali su sada i gospodja na telefonu mi rekla da cu sigurno dobiti sada do sredine 2. mjeseca, pa cemo vidit, ali da sam se naceko, bome jesam, a jos cu i nadoplatit za BR sto zapravo nisam ni zelio jer sam narucio digitalnu, al eto bolje ikak neg nikak
Istina je ovo što @pravednik piše, inače je ime trgovine Atel i izlevatili me ko malog majmuna. Znači navečer se čuo sa čovjekom iz njihove podrške korisničke i kažem da mi piše na njihovoj stranici da imaju konzola ali nikako ne mogu odraditi narudžbu preko webshopa jer mi jednostavno ne dozvoljava. Kaže meni lik imamo ih na stanju 1000% i sad će mi otključati opciju na stranici da napravim narudžbu i stvarno bi tako. Odradio narudžbu dobio mail javio mi čovjek da šalju u ponedjeljak glsom jer je bio petak navečer a vikendom ne rade dostavu. Sretan kao malo dijete u subotu ujutro dobijem mail da mi ne mogu isporučiti konzolu jer ih nemaju na stanju kao fol prodalo se sve od petka navečer do subote ujutro u roku 15 min od otvaranja kad sam dobio mail. U prijevodu uzeli sebi i odjednom misteriozno ih više nema, slao ja prepisku razgovora i žalio se ali me ladno odjebali ......
- Uređivano
A idući tjedan mistično 7 konzola na njuškalu, u isto vrijeme.
Karlovac, Banija i okolica.
Doduše drugi brojevi i account ali nije teško to kreirati.
Aj se okanite teorija zavjere.
Ne usudi se to nitko u SD raditi jer za puno manje stvari Sony otkazuje suradnju i drpa brutalne kazne.
Evo update, upravo me zvali iz SD da potvrde moju narudžbu (mimoišli smo se mailovima, pa im nešto nije bilo jasno), uglavnom, digitalke neće stići do kraja 3. mjeseca (ako i onda), a BR će isporučit u 2. mjesecu, najvjerovatnije do sredine istog. Eto ako nekom to nešto znači.
- Uređivano
@weky ...
Kako bi ti gospon to skužio ili famozni Sony? Je Sony je otkazao i wallmartu i targetu i neznam kome kad su skalperi pograbili sve. Prosim te.
- korak, konzola na njuškalo.
- korak, javi se kupac
- korak, prekucaš konzolu u svojoj
trgovini i izdaš račun i jamstvo
4.korak, nekoga od familije pošalješ na
primopredajuu ili šalješ dostavom,
staviš samo druge ime i IBAN za
uplatu. Mama, brat, strina, teta, frend...
Naravno to sve radis kao vlasnik trgovine ili manjeg webshopa.
Nisam rekao da to radi SD direkt.
I to je sad teorija zavjere?