Znači isti kod sam dobio i ja. Vjerujem svi da imamo isti. 😃

Kako su bezobrazni. A svako od nas je mislio da je poseban!! 😆

haha ni ja. al nisam dobio ni konzolu pa je to ok 😃

7 dana kasnije

Pitanje jedno, noob sam s konzolama, pa me zanima, kod prvog paljenja PS5 (mozda je tako i sa PS4), nakon sto prodje intro, trazi da se prikljuci usb C kablom dualsense kontroler, zanima me nakon sto se prikljuci, kada ga se moze ponovno koristiti bez žice, jel treba pričekati da prodju sva postavljanja sustava i tek nakon što se on konačno upali ili je dovoljno stisnuti playstation logo na dualsensu i onda ga isključit sa kabla?

Nightyx ako se dobro sjećam, odvrti softversku nadogradnju DualSense kontrolera, i kad to prođe (možda minuta maksimalno), sistem ti kaže da ga možeš odspojit.

Toga ranije nije bilo.

Jel moguce da nema opcije da mi se pokazivaju sve igre koje su instalirane na konzoli? Sad kad imam malo vise igri par mi maklo u gamelibary nisam ni zna da su mi instalirane na konzoli

Mislim da sam vidio da ima ovdje nekog iz SD, ima kakvih info o novim dolascima konzola i otvaranju ordera/preordera za nas koji još nismo uspjeli doći do PS5?

Nema novih infoa zasad. 😔

ThomasAAnderson ovaj mjesec zatvaraju sve preordere BR verzija i neke digitalne (ostatak digitalki krajem 3. i u 4. mjesecu), tako da mozda otvore uskoro narudjbu za BR, lako moguće, a prije toga ce vjerojatno nazvati svakog tko je narucio digitalnu pa pitati da li hoce nadoplatit za br

12 dana kasnije

Sorcerer Neka su. Dosta je bilo da ljudi koji kupuju u prvom valu budu beta testeri.

Icek Ko im kriv šta se zaletavaju.Strpljen-spašen .

Ne znam jel ovdje još ima ljudi koji čekaju svoj PS5, ali evo ja sam upravo dobio poruku od GLS-a da mi stiže sutra.

Nakon svih negativnih i dosta zabrinjavajućih faktora o PS5 pričekati ču još neko vrijeme s nabavom, dok ne izdaju slim ili pro model.