Ako je do rutiranja, onda definitivno može bit nešto do HT. I već smo to imali prije. Nemojte filozofirat nego isprobajte ovaj DNS koji sam vam predložio, 30 sekunda posla je
PlayStation 5
Fenix gdje ga postavljam? U postavkama rutera ili PS?
crohunter gdje ga postavljam? U postavkama rutera ili PS?
Postavi si statičnu IP adresu na plejci i za DNS stavi što momci predlažu.
renda odem na speed test na laptopu, boom 900mbs, na mobitelu, boom 870mbs, i to su i laptop i mob na wifi, a plejka na kablu.
Speedtest com ili ht speedtest hr? Nije isto, vjerovao ili ne - njihov speedtest mi pokazuje realno brzinu, onaj speedtest generalni drugačije i krivo. HT ima nekih problema, to je 100%, samo ne žele priznat i stvarno sretno bilo kome tko će probat podršci to objasnit.
Dns je odma stvaljen, i ip adresa i minjan dns od googla do coloudfirea.
Jutros leti sve skinulo odma
Probat ću poslije posla s Fenixovim DNS-om. Ja sam mislio da je samo kod mene sranje. Drago mi je da imate i vi da nisam sam.
Na Xboxu skida ok.
Prva riječ za ove probleme s netom na PS5. Jel to specifično problem s optikom i HT-om? Ja sam na A1 i nisam na optici, nemaju ga još u mojoj zgradi, al sam planirao se upgradeat kad se preselimo u drugi stan, ako ga bude u novoj zgradi. Ugl ja nikad nisam imao problema sa downloadom na PS5, niti na Pro. Stabilno skida brzo i uvijek zadovoljan.
Jel to neki poznat problem s optikom ili se zalomilo s našom kombinacijom optike/HT i PS5?
- Uređivano
KruxZhlajfa evo nemam pojma, samo znam dok nisam bio na HT optici sve mi je normalno radilo. Sad kad bi trebalo biti bolje je puno gore, toliko lose da se moram spajat na mobilni hotspot da bi mogao normalno igrat MP
Nisam jos stigao promjenit DNS ovo sto su gore preporucili, probam danas pa javim
I meni je bilo tako prije par tjedana, a što je najbolje od svega speed test tj test povezivosti na plejci mi je davao normalne brzine. Ne znam da li je isto do HT-a, ali sam se također morao preko moba ulogirati u discord ponovno ponekad i po dva puta dnevno.
- Uređivano
Evo ja sam probao s promjenom DNS, i sve je isto. Brzinu na plejci mjerim na 350 Mbit/s, ali evo jedan gigabajt update skida 40 min, MP ne igriv
Da li trebam postavit staticnu IP adresu? Nat type mi je 2
Kod mene je statična IP adresa, probao sve…i opet isto. Skidanje ne ide.
Probajte s Cloudfare DNS-om:
1.1.1.1
1.0.0.1
Ali buduci da ste svi na HT, vjerujem da HT ima neki problem s routeanjem do PSN-a. To se već događalo. Karikiram, umjesto da do servera u Njemackoj ide direktno, ovaj rutira preko Australije. Događalo se već, ali ja vam ne mogu pomoći jer nije moja domena. Kontaktirajte SZK i neka eskaliraju, netko će pogledat
Meni na magicnetu isto plejka trokira. Na xboxu potegne full brzinu. Izgleda da je onda do psn-a.
Fenix joj sad si me sjetio davnih dana kada sam bio na HT-u sam imao major problema sa dobivanjem stabilne konekcije sa PSN-om da igram online. Nikako dobit Type 2 NAT Type. Al ok tada je i PSN bio u puno gorem stanju nego danas (ne da je dobar danas, al bio je mnogo mnogo gori)
sluzba za korisnike
Mislio sam da je Sony Za Kurac.