Meni se ista stvar počela događati. Znači godinama sve dobro na PS5 i otkad je došao Pro, skidanje neće i neće. Onda moram stalno šaltati na wired /wireless, restartirati i onda krene. Statička IP adresa, sve kao ranije. Konzola stavljena u DMZ i zajebava skidanje. Ima tko ideju što da radim? Osim promjene konzole naravno. Isto optika, HT. @Fenix

Izgleda da nam je svima isto

Pokazuje brzinu 800 a skida 3 mb

Nekad radi nekad ne, eno sad san stavio nesto skidati i skida ko ludo a sutra ce opet kurcina biti

I ja ovaj problem imam ima 15 dana…update.softwera mi je radio 8h a bio je od 1,5 gb…

Doslovno morao preko noci ostaviti upaljen PS da se skine

I meni od neki dan isti kurac, gigabitni net, a skida u jebenim kilobajtima, ne kuzim.

Fenix ja jesam…bas cudno.

Gdje da stavim ?

Razumijem se u te stvari ko Mare u krivi kurac

Ma ista stvar, meni već duže. Imam problema s netom ponekad, ali rekao bih da je isti problem - nekad leti po 50MB na oko, nekad po 1MB lagano kapa… Katastrofa, sve mećem navečer na skidanje pa do ujutro bude done.

Ja bih rado nazvao podršku i riješio problem (od HT-a npr, pa da vide jel do njih ili nije)… Ali nazoveš, prvo ti 10 min restartaju sim karticu pa ne radi (imam pokucni Gigabox plus), pa onda gasimo još malo, pa onda ja poludim jer to svaki put radimo (a to probam i prije poziva), onda me preusmjere u dumaču da me se riješe. Ni čut da se javljam prek chata ili whatsupa, ono je… Ja nemam riječi koja nesposobnost vlada u podrškama. Svaki put kad sam mijenjao providera bilo je jer mi podrška jednsotavno ne pomaže, osjećam se potpuno bespomoćno i jedini način je nać drugog providera i tak u krug. Odurno.

Probajte sa Cloudflare DNS

1.1.1.1

1.0.0.1

Ali zakaj bi sad mjenjal bilo kaj ako vec godinama imam iste postavke, ocito je kod njih neki problem.

Fenix i ja sam na HT- optici

Probleme nisam imao dok sam bio na iskon adslu

renda da i to…ja cak mislim da nas jebu iz T coma…nisam za teorije zavjere ali kao da na taj nacin cekaju da mi njih zazovemo pa da nam objasne kakve sve akcije imaju…

Ali stvarno je cudno,bas ko da nas netko zajebava

Prika ma nije tcom nego psn, znaci jucer skidam Resident Evil VIII, brzina skidanja 40kbs(da, dobro sam napisal), odem na speed test na laptopu, boom 900mbs, na mobitelu, boom 870mbs, i to su i laptop i mob na wifi, a plejka na kablu. Tak da nije tcom problem.

Evo jucer dosao update za POE2, 800 mb nema sanse da skine, resetiram konzolu, resetiram ruter, spajam wireless/wired nista ne pomaze. Spojim se na hotspot od mobitela skine za 2 minute.

Vratim se na žičnu optiku, pokrenem igru ping skace sa 20-2000ms igra ne igriva. Vratim se na hotspot sve normalno. Popizdio sam, mislim da nema druge nego ih zvati.

renda kako onda imam problema samo na optici, na hotspotu sve leti bez problema?

Cak i spojim zično, PS izmjeri u speedtestu oko 350 Mbit/s a opet nista ne radi? Znaci nije problem do brzine nego neceg drugog

crohunter ne znam stari, i ja sam totalno izgubljen i ne kuzim.

Ako je do rutiranja, onda definitivno može bit nešto do HT. I već smo to imali prije. Nemojte filozofirat nego isprobajte ovaj DNS koji sam vam predložio, 30 sekunda posla je

crohunter gdje ga postavljam? U postavkama rutera ili PS?

Postavi si statičnu IP adresu na plejci i za DNS stavi što momci predlažu.

renda odem na speed test na laptopu, boom 900mbs, na mobitelu, boom 870mbs, i to su i laptop i mob na wifi, a plejka na kablu.

Speedtest com ili ht speedtest hr? Nije isto, vjerovao ili ne - njihov speedtest mi pokazuje realno brzinu, onaj speedtest generalni drugačije i krivo. HT ima nekih problema, to je 100%, samo ne žele priznat i stvarno sretno bilo kome tko će probat podršci to objasnit.

Fenix Giphy - Stop Calm Down GIFTaj DNS mi je vec dugo postavljen, jos dok si otvoril temu za to.