Jeste svi na HT?
Probajte stavit Googleov DNS:
8.8.8.8
8.8.4.4
Jeste svi na HT?
Probajte stavit Googleov DNS:
8.8.8.8
8.8.4.4
I meni od neki dan isti kurac, gigabitni net, a skida u jebenim kilobajtima, ne kuzim.
Ma ista stvar, meni već duže. Imam problema s netom ponekad, ali rekao bih da je isti problem - nekad leti po 50MB na oko, nekad po 1MB lagano kapa… Katastrofa, sve mećem navečer na skidanje pa do ujutro bude done.
Ja bih rado nazvao podršku i riješio problem (od HT-a npr, pa da vide jel do njih ili nije)… Ali nazoveš, prvo ti 10 min restartaju sim karticu pa ne radi (imam pokucni Gigabox plus), pa onda gasimo još malo, pa onda ja poludim jer to svaki put radimo (a to probam i prije poziva), onda me preusmjere u dumaču da me se riješe. Ni čut da se javljam prek chata ili whatsupa, ono je… Ja nemam riječi koja nesposobnost vlada u podrškama. Svaki put kad sam mijenjao providera bilo je jer mi podrška jednsotavno ne pomaže, osjećam se potpuno bespomoćno i jedini način je nać drugog providera i tak u krug. Odurno.
Probajte sa Cloudflare DNS
1.1.1.1
1.0.0.1
Ali zakaj bi sad mjenjal bilo kaj ako vec godinama imam iste postavke, ocito je kod njih neki problem.
Fenix i ja sam na HT- optici
Probleme nisam imao dok sam bio na iskon adslu
Evo jucer dosao update za POE2, 800 mb nema sanse da skine, resetiram konzolu, resetiram ruter, spajam wireless/wired nista ne pomaze. Spojim se na hotspot od mobitela skine za 2 minute.
Vratim se na žičnu optiku, pokrenem igru ping skace sa 20-2000ms igra ne igriva. Vratim se na hotspot sve normalno. Popizdio sam, mislim da nema druge nego ih zvati.
renda kako onda imam problema samo na optici, na hotspotu sve leti bez problema?
Cak i spojim zično, PS izmjeri u speedtestu oko 350 Mbit/s a opet nista ne radi? Znaci nije problem do brzine nego neceg drugog
Ako je do rutiranja, onda definitivno može bit nešto do HT. I već smo to imali prije. Nemojte filozofirat nego isprobajte ovaj DNS koji sam vam predložio, 30 sekunda posla je
Fenix gdje ga postavljam? U postavkama rutera ili PS?
crohunter gdje ga postavljam? U postavkama rutera ili PS?
Postavi si statičnu IP adresu na plejci i za DNS stavi što momci predlažu.
renda odem na speed test na laptopu, boom 900mbs, na mobitelu, boom 870mbs, i to su i laptop i mob na wifi, a plejka na kablu.
Speedtest com ili ht speedtest hr? Nije isto, vjerovao ili ne - njihov speedtest mi pokazuje realno brzinu, onaj speedtest generalni drugačije i krivo. HT ima nekih problema, to je 100%, samo ne žele priznat i stvarno sretno bilo kome tko će probat podršci to objasnit.
Dns je odma stvaljen, i ip adresa i minjan dns od googla do coloudfirea.
Jutros leti sve skinulo odma
Probat ću poslije posla s Fenixovim DNS-om. Ja sam mislio da je samo kod mene sranje. Drago mi je da imate i vi da nisam sam.
Na Xboxu skida ok.