buz najobicnija pedercina

Jos i one roze covere stavit, i voila
Kao nekad pink ps2

Tuhy Nažalost ne. Taman prošlo 12 mjeseci. Možeš nabavit to u Sancta servisu možda? Kompenziram u novcima ili pivama, što god treba 🙂

blowfish

Nemrem, jbga. Ili je zamjena dok je pod jamstvom ili možeš dobiti novi joy po jeftinijoj cijeni kad doneseš taj neispravni kojem je istekla garancija

Brijac E, baš sam ovo danas našao. To je onda to, morali bi mi uvažit garanciju. Tnx svima!
    @Tuhy To automatski ide novi ili će možda komplicirat pa slat na servis?

blowfish
      Neće komplicirat.

Bar mi u Westgateu dosad nisam, ne znam kak su ostali moji 😁

blowfish

Al pitaj ih prvo preko e-maila pa vidi šta će reći. Ako odbiju rado ću ti pomoći da to riješiš preko inspekcije.

Brijac Ma jok nece proc...mi smo prije par dana tako poslali firmin printer...i pozvali se na taj eu zakon i dobili odheb...još vele pa i na webu vam piše da se HP ogradio i jasno piše svi printeri godinu dana jamstva.

Da ih i prijaviš nema tu kruha...jer se vade na neke svoje druge zakone...

doctorfreak Kak se tocno mogu vadit na bilo sto ak EU propisuje zakon? Ne moze HP rec "e da ma necemo mi postivat te 2 godine", to bi znacilo da ga onda ne smiju ni prodavati u drzavama gdje ne postuju zakon.

Mislim, razumijem sto govoris, kod nas je sve moguce, tak da se bojim da ce krajnji kupac uvijek najebati. Svejedno, treba probati.

doctorfreak Da, za pravne osobe je 12 mjeseci ako se ne varam. Jer je pretpostavka da će se puno više koristit, nego ako koristiš u privatne svrhe.

doctorfreak Da ih i prijaviš nema tu kruha

Svaki put kad sam prijavio inspekciji neku trgovinu dobio sam što sam tražio u prigovoru.

doctorfreak Firmino i privatno su različiti zakonski rokovi.

Ako ih prijaviš i u krivu su, bit će kažnjeni, a ti ćeš dobiti što ti zakonski pripada.

Ok ajmo rec da je privatno drukcije...

A kako onda objašnjavate godinu dana jamstva na apple mobilne uređaje? Piše i na kutiji i na webu?

Prave se mutavi. Ja samo čekam da mi se pokvari neki uređaj koji ima godinu dana garancije i da vidim šta će biti kad se pozovem na zakon, ali nemam sreće 😆

doctorfreak
            iStyle (koji je Apple zastupnik u RH) daje 2 godine garancije na sve, iako službeno piše 1 godina.

Realno, Sancta bi trebala prestati biti šupčić i davati pune dvije godine + produžena jamstva.

Nexus iStyle (koji je Apple zastupnik u RH) daje 2 godine garancije na sve, iako službeno piše 1 godina.

Znači li to da i dalje naplaćuju tu ekstra godinu garancije ili se podrazumijeva da su dvije godine?

Nexus Neznam od kud ti to...kolegu su odbili nedavno...na jamstvenom jasno piše godinu dana. Još sunmu rekli slobodno nas prijavite 😃

Uostalom ako vi kažete da je obavezno, zar nije kažnjivo djelo ako na jamstvu piše 1 godina?

Očigledno nije.