Kak vam uopće pada na pamet da presveti Sony može napravit ikakvu pogrešku?
Privilegija je uopće imati doma nešto sa PS logom na sebi. Ventilator radi nominalno, a ti šuti i budi sretan jer ti je Sony omogućio PS4 Pro+.

Ako cujes jake zvukove iz konzole znaci da ti tv nije dovoljno pojacan.
    Ista stvar je i na autu samo se tamo pojaca radio.

Pratite me za više savjeta

Dočepao sam se i ja Digitala/Slima. Kao i na slikama, tako mi je i uživo puno lijepši ovako simetričnih linija. Baš je jako lijepa konzola u okomitom položaju.

Fenix Boli nas briga za to, kakav si ventilator dobio? Jesi ju već rastavio i zašto nisi?

Čekaj da prvo izbrojim piksele i nitse na novom monitoru

Fenix Čekaj da prvo izbrojim piksele i nitse

Bit ce to onda brz i kratkotrajan posao.

Giphy - peace out mic GIF

Momci, strgao sam Dualsense analog. Odnosno vrti mi se onaj gornji dio. U slučaju da ne šaljem na reklamaciju, kolko mi je komplicirano da sam to zamijenim i di najbrže naći zamjenski dio? Tnx!

@blowfish
          Ebay ili nešto slično, nije to zahtjevno zamijeniti. Rastaviš DualsSense i ta gljiva se samo makne i nova se natakne gore (kao mali crni cetvrtasti izduzeni gumb je to) i sastaviš kontroler nazad. Nisam DualSense doduše rastavljao, ali svaki drugi jesam i uvijek je isto.

blowfish Imaš po njuškalu ili facebooku tih stvari, pretraži malo oglase.

ikral Od ovih divljaka koji bacaju kontrolere u zid, možda se prodaje koji karambolirani za dijelove.

buz Svakako bolje originalna gljivica sa rabljenog kontrolera nego neka zamjenska.

Starlight blue je perverzija