Fico
Ide automatski bez nadoplate.

Brijac Pa jbt ak treba prijavit trgovinu jer ne poštuju zakon za koji ti kažeš da ima pokrice...ajmo se dog platit odvjetnika i tuzit apple hrv jer ima piše na jamstvenom liatu 1god...a i sanctu bi mogli tužiti za playstation

Žalosno je da se mora prijavljivat...

doctorfreak

Pišeš postove na način da ispada da ljude odvraćaš od toga da prijave trgovinu koja im ne želi uvažiti 2 godine garancije koju bi po zakonu trebali imati, a realno će inspekcija vrlo vjerojatno odlučiti u njihovu korist. Zato ti odgovaram na postove na taj način.

Jedini razlog zašto trgovinama to prolazi je baš zato što ih ljudi ne prijavljuju.

Dečki sve štima ali ja Vas pitam zašto i dalje imaju jasno napisano na jamstvenom samo godinu dana?

Ok prijaviš ih, odobre ti...ali se i dalje rade blesavim?

Pa to radi i sancta i apple i hp i mnogi drugi.

Kaj to onda nije kažnjivo?

Ne kužim se skroz u naše zakone i pravnu stranu, ali vjerujem da nisu zakonski obvezni to isticati na svojim jamstvima. Vjerojatno EU jamstvo stoji kao nešto van njihovih papira, nagađam. U trenutku kada se pozovete na EU zakon, prodavač je obvezan poštivati taj dio zakona, nema lijevo-desno. Ili stoji ona "Welcome to Croatia".

Sad jel to kažnjivo što rade... Vjerujem da je, samo ih treba prijaviti. Valjda ima neka udruga za zaštitu potošača gdje ovakvi upiti mogu završiti? Plavi ured recimo uredno odgovara na sva pitanja vezana za obrte i slično, pa vjerujem da možete saznati više ako probate kontaktirati adekvatnu udrugu.

foggy Valjda ima neka udruga za zaštitu potošača gdje ovakvi upiti mogu završiti?

Mingo

Brijac Jel to nešto kao Bingo? 🙂
        Eto, derite upite u Ministarstvo Gospodarstva, pa javite kak je prošlo.

Evo ja ću prijavit pa javim rezultate.

Pitanjce...
          Imam screenshot preko PS5 na klik share gumba. I sve je sporiji screenshot, kao i na PS4. Doslovno roknem sliku, za 3 sekunde je nekad napravi i nikad ne spremim scenu koju sam htio nego mutnu sljedeću. Bez da googlam, ima kakvog rješenja ili da jednostavno bacim taj PS5 u smeće?

Edit:
          Ok, isključio sam onu usranu notifikaciju kad opalim screenshot, jer naravno sljedeći kad udarim slika mi i notifikaciju (to je kroz jedan update došlo kao opcija da se makne). Vidim da po netu kažu da je screenshot instant a notifikacija kasni, a ja kažem da je to laž jer imam hrpu slika kroz razne igre koje nisu ni blizu scene koju sam tad slikao (i onda kad za recu očekujem da imam slike, zapravo imam mutni kolaž međuprostora).

Auuu sto san sad napravija

Igranje PS-a na ipadu sa xbox kontrolerom

Wrong on so many levels🤣🤣🤣

Miro Prvo šta tu ne valja je izbor "igre", ali da, bome si ga spojio haha 😃 PS2Master na aparatima.

Dobro da nije neka PS ekskluziva, sad bi letjeli minusi.

Brijac

Momci, hvala na pomoći do sad. Nakon malo natezanja, kad sam spomenuo inspekciju odgovorili su mi ovo:

"hvala na javljanju, za pozivanje na nedostatak unutar 24 mjeseca molimo da kontaktirate vašeg prodavatelja HT kao izdavatelja računa Playstation 5 konzole kojem se takva reklamacija prijavljuje od strane vas kao kupca."

Što mislite je li i ovo legalno? Zar nisu oni kao službeni zastupnik i izdavatelj jamstva odgovorni za rješavanje problema? Kako da se postavim?

Hvala!

Naručio sam Avengerse obično izdanje za PS5 kad ono dobio i steelbook. Normalno da sam ga malo oštetio nožem kad sam rezao traku.

Naručio sam iz Zelde. Ne znam da li i ostale trgovine daju steelbook uz običnu verziju. Platio sam 199 kn.

5 dana kasnije