doctorfreak Dečki ne shvacate...pospremim zenu i dijete na spavanje..bacim se na trosjed...palim kontroler...i umjesto tišine čujem komarca...da je barem neki potočić...a ovako... a jbg bolest je to 😆
wooddiebone Kak vam uopće pada na pamet da presveti Sony može napravit ikakvu pogrešku? Privilegija je uopće imati doma nešto sa PS logom na sebi. Ventilator radi nominalno, a ti šuti i budi sretan jer ti je Sony omogućio PS4 Pro+.
Miro Ako cujes jake zvukove iz konzole znaci da ti tv nije dovoljno pojacan. Ista stvar je i na autu samo se tamo pojaca radio. Pratite me za više savjeta
Fenix Dočepao sam se i ja Digitala/Slima. Kao i na slikama, tako mi je i uživo puno lijepši ovako simetričnih linija. Baš je jako lijepa konzola u okomitom položaju.
blowfish Momci, strgao sam Dualsense analog. Odnosno vrti mi se onaj gornji dio. U slučaju da ne šaljem na reklamaciju, kolko mi je komplicirano da sam to zamijenim i di najbrže naći zamjenski dio? Tnx!
buz @blowfish Ebay ili nešto slično, nije to zahtjevno zamijeniti. Rastaviš DualsSense i ta gljiva se samo makne i nova se natakne gore (kao mali crni cetvrtasti izduzeni gumb je to) i sastaviš kontroler nazad. Nisam DualSense doduše rastavljao, ali svaki drugi jesam i uvijek je isto.
buz ikral Od ovih divljaka koji bacaju kontrolere u zid, možda se prodaje koji karambolirani za dijelove.
blowfish Tuhy Nažalost ne. Taman prošlo 12 mjeseci. Možeš nabavit to u Sancta servisu možda? Kompenziram u novcima ili pivama, što god treba 🙂
Tzereen Stigoše!! Kako dobro izgledaju... https://www.sancta-domenica.hr/izdvojene-liste/product/view/?list=ps5dualsense_wave3&product_list_order=bestsellers