Kikiller

Isto je i meni bilo vec 2 puta kad san ispuhao sve radi bez problema

9 dana kasnije

Ne izgleda mi nešto slimasto. Debelički je i taj.

TITANXIS Ne izgleda mi nešto slimasto. Debelički je i taj.

A vidi se da je dosta manji. Drži ga jednom rukom. Probaj to s PS5.

• [deleted]

Gdje kupujete ps bonove sad? Vidim da na SD webu vise nema, a do sada sam tamo uzimao i dobio bi kod isti tren.

weky

Manji je slažem se ali to nije slim ako će izgledat tako kao na slici u što sumnjam da bude tako izgledao. Ovo sad je kao onaj PS classic što izgleda kao originalni PS samo umanjenih dimenzija.

Imaju i Keks Pay, Aircash, benzinske, kiosci…

Vidio sam ih neki dan na blagajni NTL-a.

Ja danas uzeo u Mülleru. Btw jel to nesto novo da naplacuju onoliko koliko bon stvarno vrijedi? Znam da je godinama bon od 150kn kostao 160kn u trgovini.

elder8472 vrlo vjerojatno od 01.01.2024. kad prestane biti obavezno dvojno iskazivanje cijena.

Ovaj update nije bio 5.0 jel?

7 dana kasnije

ThomasAAnderson Dalje se i krpa drži preko njega kad ne radi za zaštitu.

Jedna simpatična anegdota, gledam utakmicu na laptopu u spavaćoj navečer i tokom poluvremena odem do kuhinje i dnevne sobe, žena igra nešto na PS5.

Majicu protiv prašine je ostavila gore na njoj, konzola se skoro raspala koliko je ventilator ludovao, ona s slušalicama lijepo chilla i boli brigu, zaboravila maknuti dok je upalila.

Skoro me šlagiralo. Žene majku ti vidim

Au, zajebanu stvar je napravila ali barem nije bilo prašine na plejki.