PlayStation 5
PlayStation 5
Width: 15.35 inches (390 mm)
Depth: 10.23 inches (260 mm)
Height: 4.09 inches (104 mm)
PlayStation 5 Digital Edition
Width: 15.35 inches (390 mm)
Depth: 10.23 inches (260 mm)
Height: 3.62 inches (92 mm)
Jedno je prezentacija, ali u stvarnosti izgleda baš jebeno loše. Priroda ne voli asimetriju, većina ljudi ne voli asimetriju, ali Sony ne daje flying fuck za to, nikad asimetričniju, glomazniju i ružniju konzole nisu imali. Gdje god da to staviš, lupaš si šaku u oko. Ako uopće to negdje i možeš ugurati.
Zato ću po prvi puta u povijesti konzola držati konzolu okomito jer ovako vodoravno izgleda kao napuhana svinja.
Told you! Nezgrapno, ruzno i neprakticno. Jedan od najruznijih komada tehnike koje sam vidio
I vi ste ružni pa vas majke vole.
Baš je ružan ovako vodoravno. Valjda kad uspravno stoji je malo lakši na oči.
A odostraga nek bude ružan. Ja ionako preferiram sprijeda.
- Uređivano
Ružan i tih. Kao ja u djetinjstvu.
Uf, vertikala bi mi morala ići na vrh ormarića, a horizontala zauzima 50% police.
Bojim se da će čak morati stajati horizontalno, ali zarotirano za 90°. Nisam baš sretan.
To je taj japanski "dizajn" o kojem pričam. Jednostavnije je uklopiti šipku za zgibove u interijer nego ovo.
Flipper
Kako je ovo gadno ovako horizontalno... užas.
Sony inače stvarno radi lijepe komade hardvera, ali ovo kada se ovako stavi, katastrofa.
Ajde uspravno može proći, ali u polegnutom stanju je abominacija.
Treba im redizajn pod hitno.
PS4 je izgledao odlično, bezvremenski na launchu. Dan danas izgleda top. Pa čak i Pro verzija, elegantno. PS3 Slim također, OG PS3 izgleda kao najelegantniji tenk ikad. Ili roštilj, ali izgleda dobro, bezvremenski.
Ovo nije ni izašlo, a izgleda kao grobina polegnuto. Da je barem crne boje, malo bi sakrilo ove linije.
Slažem se. Na najavama, očito jer je uvijek slikan sprijeda, izgleda fino elegantno s daškom futurističkog stila.
Ali ovako odostraga i odozdo je baš grdobina i grdosija. No, ako će biti brz i tih, zaboli me. Ionako ću ga gledati sprijeda.
Cak me nije briga, s vrimenon ce doc slim, il pro ili neki limited pa će se zaminit. Izgled me ne zanima, pored mene PS5 nikad neće bit najružniji komad u sobi
Kad izlazi Ratchet?
Ako sam dobro shvatio, ne dolazi day one?
U najgorem slučaju, složit će IKEA posebno mjesto za njega tako da se konzola može vidjeti samo iz onog pravog kuta.