Flipper
Kako je ovo gadno ovako horizontalno... užas.

Sony inače stvarno radi lijepe komade hardvera, ali ovo kada se ovako stavi, katastrofa.

Ajde uspravno može proći, ali u polegnutom stanju je abominacija.

Treba im redizajn pod hitno.

PS4 je izgledao odlično, bezvremenski na launchu. Dan danas izgleda top. Pa čak i Pro verzija, elegantno. PS3 Slim također, OG PS3 izgleda kao najelegantniji tenk ikad. Ili roštilj, ali izgleda dobro, bezvremenski.

Ovo nije ni izašlo, a izgleda kao grobina polegnuto. Da je barem crne boje, malo bi sakrilo ove linije.

Slažem se. Na najavama, očito jer je uvijek slikan sprijeda, izgleda fino elegantno s daškom futurističkog stila.

Ali ovako odostraga i odozdo je baš grdobina i grdosija. No, ako će biti brz i tih, zaboli me. Ionako ću ga gledati sprijeda.

Cak me nije briga, s vrimenon ce doc slim, il pro ili neki limited pa će se zaminit. Izgled me ne zanima, pored mene PS5 nikad neće bit najružniji komad u sobi

U najgorem slučaju, složit će IKEA posebno mjesto za njega tako da se konzola može vidjeti samo iz onog pravog kuta.

Tzereen ne dolazi da. Vodi se kao year one naslov. Moja pretpostavka je Q1 2021.

Samo 2 igre nisan odigra od svega ovog... Mortal Kombat X i Detroit.. Moga bi se na launchu uz Demone igrat i Detroit

deathwish Jebote jel to znači da Bloodborne neće štekat konačno?!

To me najviše zanima! 😃

Flipper BIG CHUNGUS 🥵

deathwish

Ne nego to znaci da ste naivni. Igra ce se vrtiti identicno ps4, a za sve daljnje promjene kompanija iza igre mora radit patch.

S obzirom da koliko ja znam nitko nije ikad spomenuo da ce dirati fps lock za sada nista.

doctorfreak ma znam, jedini način da ta igra radi ok je da ju portaju na pc i da neki moderi naprave kak spada posao (kak je ds fix bio)

Nexus ako se bude čuo više od muhe i to pod najvećim opterećenjem bit ću razočaran

Nova ideja za game room setup:

Returnal sve bolje izgleda.

Je li ovo iz onog završnog trailera s PS5 showcasea ili nešto novo?

Ma završni trailer. Glazba je iz njega, a i ovi klipovi.