PlayStation 5
Zašto na kutijama piše 8K?
- Uređivano
Kikiller Zašto na kutijama piše 8K?
Zato što ćemo igrati igre u glorious 8k @20fps.
Osim Pottera nicim me nisu dobili, osim cijenom konozola, los showcase, los launch, mlako dosta
Kontam da će se taj superbrzi SSD brzo popuniti unatoč najavljenom smanjenju zauzeća igara.
Najbolje da neće.
Dosta ti je novi Cod i već si 20% zauzeo.
Nije da opravdavam taj mali prostor ali meni nece smetat jer vec odavno imam naviku posvete samo jednoj igri.Tu jednu igram i kad zavrsim,obrisem i krenem drugu.Eventualno druga igra istovremeno mi bude neki multiplayer,u ovom slucaju bas Cod MW. A mjesta za Warzone i jos neku igru ima i to je bitno
Baš me zanima opravdanje za takve brojke. A govorili su da su igre na ovoj generaciji teške zbog multipliciranja podataka. Koji je razlog na PS5?
PlayStation 5
Width: 15.35 inches (390 mm)
Depth: 10.23 inches (260 mm)
Height: 4.09 inches (104 mm)
PlayStation 5 Digital Edition
Width: 15.35 inches (390 mm)
Depth: 10.23 inches (260 mm)
Height: 3.62 inches (92 mm)
Jedno je prezentacija, ali u stvarnosti izgleda baš jebeno loše. Priroda ne voli asimetriju, većina ljudi ne voli asimetriju, ali Sony ne daje flying fuck za to, nikad asimetričniju, glomazniju i ružniju konzole nisu imali. Gdje god da to staviš, lupaš si šaku u oko. Ako uopće to negdje i možeš ugurati.
Zato ću po prvi puta u povijesti konzola držati konzolu okomito jer ovako vodoravno izgleda kao napuhana svinja.
Told you! Nezgrapno, ruzno i neprakticno. Jedan od najruznijih komada tehnike koje sam vidio