Taman mozemo se kladit kad ce prebacit 😂 Ja bi reka negdi sridina 4og miseca

Jel jos nekome plejka ne mjeri vise vrijeme igranja pod games?? Meni vec 4 dana

Evo od sada se bonovi mogu kupiti kroz KEKS pay dok Sony ne osposobi plaćanja za jedno 2-3 mjeseca.

Spajao neko miš i tipkovnicu na PS5, treba neki posebni adapter za ugodno iskustvo igranja ili je čisti plug and play? Vidim da dosta ljudi ima problema sa wireless mišom i tipkovnicom pa neznam koji se adapter isplati i jeli se uopće isplati.

Twillight

Samo guglaj listu kompatibilnih miševa i tipkovnica i to što nađeš će radit sigurno.

5 dana kasnije

Imam 4 Dualsense kontrolera. Najnoviji, kupljen u prvom mjesecu ove godine, ima nekako tvrdu X tipku. Ostale tipke su oke, ostale tipke na svim ostalim kontrolerima su oke tj. mekanije. Jednostavno me smeta dok igram i ne mogu to nikako ignorirati. Ima li netko sličan problem?

Brijac istina, novi DualSense kontroleri imaju nešto tvrđe tipke od onih prvih koji su se prodavali. Mislim da ćeš se morati s tim pomiriti ili potražiti neko alternativno rješenje za kontroler. Ja sam uzeo DualSense Edge koji s druge strane ima dosta mekane tipke, kao nebo i zemlja u odnosu na klasičan DualSense.

buz I dalje WD SN 850 ili Samsung 980 Pro. Mislim da bi sad već trebale biti pristupačne i verzije s 2 TB kad su na akciji, ali iz iskustva ti mogu reći da je i 1 TB čist solidno (imam SN 850). Uzmi si verziju sa heatsinkom ako nemaš volje dodatno se zaj…s tim, iako se dade uštedjeti i na tome i postupak lijepljenja nije tako kompliciran, ali tvornički je najjednostavnije.

buz ja sam uzeo samsungov 980 pro od 1tb i prezadovoljan sam.. inače imam 1tb vanjski hdd za ps4igre , i 2tb sad u ps5

a ako trazis više prostora imaš i od 2tb čak nekad bude i na akciji pa te ispadne malo skuplje od 1tb,pogotovo ako gledaš na Amazonu.. 🙂

Picek istina, novi DualSense kontroleri imaju nešto tvrđe tipke od onih prvih koji su se prodavali. Mislim da ćeš se morati s tim pomiriti ili potražiti neko alternativno rješenje za kontroler. Ja sam uzeo DualSense Edge koji s druge strane ima dosta mekane tipke, kao nebo i zemlja u odnosu na klasičan DualSense.

Ali kod mene je samo X problem, možda su ostale tipke i nešto tvrđe, ali da je X kao i ostale ne bi mi smetalo. Mislim da sam baš naletio na jedan primjerak gdje je X ispao takav kakav je i možeš ga jebat.

renda

Desava se, ali ce ti azurirati s vremenom.

Ponekad to bude za par sati, a nekada za nekoliko dana.

Brijac ako je baš toliko da ometa igranje probaj reklamirati. Teško mi je ovako procijeniti da li je normalno ili nije no, kako sma naveo, činjenica je da su tipke na novim DualSens kontrolerima tvrđe. Ako je stvar samo u jednoj tipki i osjetna razlika u odnosu na ostale, onda možda možeš reklamirati.

4 dana kasnije

Stižu solo konzole u prodaju tokom tjedna 🙂☺️

599,99€ standardna

499,99€ Digital.

I ispravak, stigle su na vp. Tokom dana bu dignuto na web, stižu u poslovnice do kraja tjedna.

Tuhy znači danas će se moći naručiti preko weba?

Kako jbm 600eura kod nas dodje gola konzola koje su to fore?!