Znači htio bi kupiti USB za punjenje DS5 kontrolera ( potreban mi je od 3 metra ) pa me zanima jeli ima razlike ikakve il' da uzmem bilo koji ?

Kupi u Xiaomi dućanu. Imaju odlične USB C kablove, braidane. Koštaju 30-40 kuna.

Imam jedno pitanje...ako imam ps4 disk igru...a postoji ps5 upgrade...tj ps5 verzija igre..kako to najefikasnije instalirati?

Jer kad stavim ps4 disk unutra automatski krene sa instalcijom ps4 verzije igre?

doctorfreak

Nije li da nakon instalacije ide PS5 upgrade u obliku update-a?

Za Metro Exodus je bilo odvojeno koja je PS4 a koja PS5 verzija, ali to imam digitalno. Za neke ostale mislim da prvo treba instalacija PS4 igre a potom upgrade/zakrpa s neta. Bez diska ionako ne možeš igrati, a čim ga staviš kreće instalacija ako već igra nije instalirana, tak da...Najednostavniji primjer mi je tipa RE2, unlockan framerate i na PS5 to onda zabetonira na 60 fpsa bez nekog dodatnog skidanja ičega. Više od toga ne treba.

Pa da ali me iritira npr stavim ps4 igru i dok je instalira i skine sve patcheve potrošim tipa pola sata...da bi nakon toga stavio ps5 verziju koja je free i onda skida od početka punu verziju igre...

Totalno gubljenje vremena...mislio sam dal se može prekinut instalacija ps4 i odmah nekako stavit ps verziju?

doctorfreak
    Primjer su The Last of Us Part II i Ghost of Tsushima npr. koje donose popoljšanje od 60FPS na PS5, instaliraš PS4 igru kasnije na check update i instalirati patch, onda imaš u opcijama odabrati 60FPS i razna grafička poboljšanja, tipa resolution mode, performance mode, isto bude i s Horizon nastavkom kad su omogućili besplatnu nadogranju PS4 igre na PS5!

herc Očito i koji šamar s obzirom na cijene.

Grijeh je to uopće stavljati u temu.

ekipa vidjela da PS5 konzole po slicnoj cijeni na njuskalu odlaze ko keks pa se odlucili i oni okusati u tome...

Znači Knack 3 dolazi na PC day 1 😆

herc
    Baš čudno 😁 takva prilika.

Uvijek jadni crni i zuti krivi. Hebeni scalperi.