Miro ne, dao sam 150kn da ga neko uzme.

Nexus A možda neko voli više fizička izdanja. Koliko sam vidio svijet igara najjeftiniji

Moraš bit lud da za igru staru skoro 10 god. daš 200kn.
Grafički su podigli postavke i to sad već drugi put naplaćuju na 3-oj generaciji konzola.

I netko će opet dati. Npr. mama koja kupuje igre dječurliji nema pojma da je na store-u 75 kn. Doći će u dućan, klinjo će pokazati na GTA i ova će kupit.

Koja je razlika izmedu scalpera i normalni ducana? Trenutno mi se cini da su povoljniji scalperi

master_x Jes, imaju Destruction AllStars bundle! To se prodaje k'o ludo pa uzmite dok možete!!!

Ne moze me niko naci na PSN profil. ? ps. Dao sam pravi ID. U mene u niku ima minus da nije do toga ? ali i po pravom imenu ne moze ?
Probo sam naci sebe, ali mi izbacuje desete profile nema mog? Privacy setting sam stavio da mi mogu svi naci. Koja je caka ne kontam ?
System je updejtovan.

Koja je svrha rebuild database opcije na PS5 te da li je ista na neki način štetna za PS5 te kada je treba raditi?

Naime, znam da je to neka vrsta defragmentiranja i to je imalo smisla na PS4 no za SSD diskove nema baš nekog smisla, dapače po nekoj logici je štetna jer smanjuje broj pisanja na SSD disku, odnosno smanjuje mu vijek trajanja.

Da, defragmentacija kao takva nije potrebna na SSD-u, ali ovo što PS5 radi nije taj proces, već samo skeniranje svog pohranjenog sadržaja i kreiranje nove baze. Znači ne radi se o "preslaganju" sadržaja kako bi bio dostupniji zbog read/write procesa, kao što je slučaj kod defragmentacije na mehaničkim diskovima.

Flipper IDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSS

JoelDrake Po meni to nije nikakav problem. Logično da ćeš stavit game mode kad igraš igre, a ostale gluposti isključiti zbog input laga.

10 dana kasnije

Jel još tko kampirao na Jankomiru danas od 5h ujutro?Kako oni mogu prodavat za 3.900kn novu konzolu bez umjetnih bundleova.Imali 38kom a svi 100-tinjak ih čekalo na red

😛
    1 / 3