PlayStation 5
fensisuperstar
Upravo sam pogledao. Obožavam dbrandov PR. Iako sa svojim potezima izgledaju dosta djetinjasto, fali mi taj fuck-you pristup u današnjoj idustriji.
Jedino što nikako ne razumijem, na temelju čega PS ima patent? To je kao da na autu promjenim branik za neki zamjenski. Stvarno ne razumijem kako im je to prošlo?
ario0 Jedino što nikako ne razumijem, na temelju čega PS ima patent?
oni nemaju patent na cover itself nego na IZGLED covera (oblik + znakići) Dbrand je nakon cease and desista malo promijenio izgled i stavio druge znakove i usput su patenttirali SVOJ dizajn a sad su im još puknuli jedan fuck you u facu sa ovim internim dizajnom
Ovaj Linus je ocvali stari nejebicar
fensisuperstar
Hmm, hajde dobro. Bilo mi je iskreno za očekivati da će se slično i dogoditi, čim su paneli tako laki za skidanje.
No sve u svemu, dobar prc.
yakuza_stinger jebe azijatkinju bajo moj.
Vidio.
Ružniji mi je ovaj od originala, ali fora mi je da možeš izmjenit izgled konzole praktički skroz.
Volio bi vidjeti malo hrabrije konture od njih, pa možda čak i od Sonya za neke specijalne verzije.
fensisuperstar
OVO. Pa ti govori da je Linus nedojeban @yakuza_stinger
Googlao sam ju i dobio tetanus na očima, al ajd rupa je rupa
fensisuperstar "da je Sonya bolio kurac kako konzola izgleda nebi ju nikad izbacili sa bijelim stranama" - jebeni Linus
yakuza_stinger fakat si muški šovinista? Jel ti sve u izgledu? Mislim da je bitnije kako se troši wtf...
al ono ne preziva se Ho bezveze
prayer pa ima pravo Sivi playstation 5 izgleda jedno 452 tisuća puta bolji od onog što su oni izbacili.... fakat ih boli qrac
fensisuperstar priznajem , patim na estetiku, kao Emmanuel Kant (valjda se ni on nije prezivao tako bezveze)
Al što je je, ova bijela standardna plastika baš izgleda kao da imam veliki osvježivač zraka pored TV-a umjesto konzole
Stvarno glupavi dizajn.
Valjda će PS5 slim vratiti estetiku.
Meni PS5 izgleda skroz OK, a to što je netko nekad negdje iskopao sliku nekog osvježivaća ili ovlaživaća jebiga. No nikad mi nije pala takva asocijacija na pamet. Iako ako govorimo o dizajnu next-gen konzola moram priznati da mi je XSX ipak nešto ljepši.
Nakon dva dana korištenja ps5 ova novija verzija moram priznati da se ventilator čuje dosta više od prve verzije...navodno je unutra noviji nidec sa više krilca.
Vjerujem da je bolje hlađenje, ali se čuje i na 5 metara udaljenosti. Nije strašno ali prvi model mi je bio nečujan.
doctorfreak kada je točno došao taj noviji model? Naime, ja sam u 7.mjesecu dobio novu plejku jer se day one verzija pokvarila pa ne znam je li to nova verzija. Kako god, nemam osjećaj da se čuje nešto više od one prethodne.
Meni je PS5 presexy kada ga okrenem s prednjom stranicom prema sebi. Tako ga i držim. U svim ostalim pozama ne mogu ga gledat.
Brunda poput dizelalaša?
Ako na to misliš.
Moj PS5 koji sam reklamirao je prva launch serija sa NBM fanom od 2,4 A iz službenog videa. Taj fan je najtiši i najbolji ali najviše troši.
Ovi noviji delta i nidec imaju 1,9 A i 2 A ako se ne varam. U idle modu lagano brundaju kao dizel.
doctorfreak
Je li moguće da ima više vrsta ventilatora u novim konzolama?
Ja svoj digital edition B verziju ne čujem uopće.