PlayStation 5
Jesam, Uncharted 4 prikaz ide u 60.
Očekujemo patch.
Bilo je pitanje vremena, praktički ih ništa ne košra.
Pa neće teasat bez veze i napisati "Captured on PS5" ako igra izgleda isto.
Nije da su najavili svaki patch do sada.
Jednostavno ga stave i na taj dan objave.
- Uređivano
Svijet Medija ima hrpu bundleova isto.
Mene zanima samo verzija sa čitačem.Nikakav digitalac.I to samo bez ikakvoga Bundlea.
- Uređivano
foggy Nitko nije poput tebe
A to što 2 člana ne vjeruju u nešto kao ni ti, ne znači da su u pravu. Barem prema argumentima nisam vidio neki koji bi pobio što ja govorim, a ja govorim iz iskustva.
Ne znači ni da si ti u pravu iako imaš više odigranih sati na X kontroleru. Ak ti paše asimetrična gljiva, super. Vostalom, naigrao sam se PES-a na laptopu od ljudi koji su imali X360 gamepadove na terenima kad sam bio. Tak da i ja znam o čem pričam i ja imam argumente isto. Ovo je moja prirodna pozicija palca kad igram. Kak da napišem, napisat ću ko ti u prijašnjem postu : nema toga ko će me razuvjerit, jel. I poštuj to što sam napisao : nećemo više dalje pričat ( jebga @Icek je zaključao temu u trenutku dok sam pisao pa sam morao ofdi, valjda će zaključat i ovu ) .
PS2MASTER
Isto tako je netko bio priložio graf gdje se vidi kako ljudi da manjim odnosno većim šapama imaju drugačiji položaj na kontrolerima.
Probaj staviti šaku u položaj gdje bi ti palac bio prema gore, kao na X360 kontroler I probaj mrdati palcem kao da okrećeš gljivu. Zatim napravi istu stvar kao da medas gljivu u normalnom PS položaju. Primjetit češ da u PS položaju ti palac više ide u onaj claw položaj nego u X položaju.
PS2MASTER Možemo se naći na sredini, prihvaćam da nekima može pasat simetrična gljiva više nego asimetrična. Meni je to apsurdno, ali takvi smo svi kakvi smo Čudno mi je da je nekima prirodnije nešto što nije prirodno. Često puštam joy kada igram jer me boli ruka baš tu gdje je palac, imam manje ruke i nezgrapno mi je vuč i gurat taj palac po dijagonali, nešto što s Xbox kontrolerom nikad nisam osjetio.
Ovo na slici nije tako, povlačiš gljivu, palac ide još u desno kad želiš potrefit. PS5 joy je genijalan, da se razumijemo, najbolji poslije Xbox360 kontrolera. S druge strane, kak da vjerujem tebi, fanboju, da iz tvog iskustva ipak Xbox joy nije bolji?
P.S:
PS2MASTER Ovo je moja prirodna pozicija palca kad igram
To nije prirodna pozicija Osim ako si genetski modificirani korisnik PS joysticka
To je pozicija na koju si se navikao, isto kao i ja, jer 25 godina držim njihove joysticke.
Icek Isto tako je netko bio priložio graf gdje se vidi kako ljudi da manjim odnosno većim šapama imaju drugačiji položaj na kontrolerima.
Probaj staviti šaku u položaj gdje bi ti palac bio prema gore, kao na X360 kontroler I probaj mrdati palcem kao da okrećeš gljivu. Zatim napravi istu stvar kao da medas gljivu u normalnom PS položaju. Primjetit češ da u PS položaju ti palac više ide u onaj claw položaj nego u X položaju.foggy Možemo se naći na sredini, prihvaćam da nekima može pasat simetrična gljiva više nego asimetrična. Meni je to apsurdno, ali takvi smo svi kakvi smo
Čudno mi je da je nekima prirodnije nešto što nije prirodno. Često puštam joy kada igram jer me boli ruka baš tu gdje je palac, imam manje ruke i nezgrapno mi je vuč i gurat taj palac po dijagonali, nešto što s Xbox kontrolerom nikad nisam osjetio.
Ovo na slici nije tako, povlačiš gljivu, palac ide još u desno kad želiš potrefit. PS5 joy je genijalan, da se razumijemo, najbolji poslije Xbox360 kontrolera. S druge strane, kak da vjerujem tebi, fanboju, da iz tvog iskustva ipak Xbox joy nije bolji?
To je ovaj graf ofdi :
Primjetna je razlika u držanju gamepada na ovim slikama i na moj slici. Kakav luft u držanju gamepada? Il ga se primi punim dlanom kak se spada il nikak.
Kad se gamepad primi punim dlanom kak se spada, palac ide u stranu normalno., tj. prema gljivi
foggy To nije prirodna pozicija
Osim ako si genetski modificirani korisnik PS joysticka
To je pozicija na koju si se navikao, isto kao i ja, jer 25 godina držim njihove joysticke.
Nema to veze sa genetski modificiranim korisnikom PS gamepada.
Napisao sam gore. I ja ću sad držat ga da ima lufta oko gripa.
- Uređivano
Jbt, čovjek može igrati samo s jednom rukom ako hoće
Onaj ko ima veliku šaku njemu treba kontroler po mjeri ili volan sa dodatnim tipkama. Sad vidim sliku. Tebi palac pokrije sve tipke i kontroler izgleda u tvojoj šaci kao da je iz kinder jajca. Klinci, oni manji pak ne mogu kvalitetno osjetiti i dohvatiti sve kontrole jer im je šaka pak premala pa se muče i gledaju u kontroler da vide gdje im je koja tipka i prstićima je pokušavaju dohvatiti.
Nisam još vidio da neko proizvodi te kontrolere po mjerama barem u dvije verzije i da bi se to uvelo kao standard. To bi olakšalo mnogima nevolje sa kontrolama ako ništa drugo da mogu u trenu do svih kontrola sa statičnim položajem šake dok prsti se minimalno pomjeraju do kontrola bez dodatnih rokenrol akrobacija. Najviše se tiče dječje šake.
Sad da li je bolji x360 ili od ps4,5 je stvar navike. Bitno mi je da mogu do svih kontrola bez dodatnih akrobacija a to imaju oba ali možda najviše mi je bitno da je od kvalitetnog materijala koji mi neće stvarat potoke znoja. Sa ps4 ful zadovoljan. Kod PS1 uzeo bih ponekad i rukavice samo da mi se ne znoje šake toliko ali nije ni to bilo neko rješenje.
meni su svi kontroleri mali. master mozda ima ogromne sape, ali ja imam lopovske prste, jedno dva puta duze nego on. komotno mogu palcem r1 stiskati
imam ps2, ps3, ps4, xbox one, neki logitech i sada switch pro kontroler. svi su mi mali, a najbolje mi nekako sada na prvu pase onaj nintendov.