Ja cijenim pravednika jer je iskren.
PlayStation 5
Nećeš baš profitirat previše...
Pa normalno pošto ih bude uskoro u slobodnoj prodaji, ovo je sad zadnje.
Na kraju kad otkažeš broj konzolu platiš 5500kn odnosno subvenciju.
Evo da se i ja pohvalim, napokon spojis ps5 i odigrao astroa dok mi se skidaju ostale igre, dozivljaj je next-gen i mislim da je sony napravio dobar posao, a za ostalo ce vrijeme pokazati.
E sad, imam par pitanja, jel se ikome dogadjalo da mu izabacuje "can't install error"? Naime stalno mi to izbacuje i prekida download igara, spojen sam preko wifi (sad sam spojio kabel, ali sam na poslu pa ne mogu tvrditi jel i dalje postoji problem, ali zasad jos nije). Drugi problem je taj, sto mi nakon 2 sata igranja poceo X na kontroleru nekako teze upadati, kao da ima otpor, neznacajan, ali zivcira, dok mi se na drugom kotroleru koji sam kupio kao dodatan to jos nije dogodilo, jel jos ko ima problem s time? I treca stvar je to sto se cuje zujanje konzole, nije jako, nije problem, ali ocekivo bi da ce zvuk vise biti "tupi zvuk ventilatora kako okrece" nego bas staticno zujanje, jel to normalno?
Greška kod downloada je za neku posebnu igru ili...?
Kontroler ako zapinje X ja bih odma reklamirao. To se ne smije događati.
A ovaj čudan zvuk mogao bi biti coil whine o kojem sam pisao na linku ispod. Ali sam procijeni koliko je glasno. U svakom slučaju taj zvuk nebi trebao moći čuti na dalje od metar dva od konzole, a pogotovo ne ako je upaljen zvuk na TV-u
https://ffa.hr/vijesti/javljaju-jos-jedan-ps5-problem-cvrci-i-cvili/53226/
Fenix Greška kod downloada je doslovce za svaku igru ili onu prioritetnu koja se skida ili one na cekanju, sve prekida redom, ali sam takodjer primjetio da puca wifi veza, a router se nalazi pola metra od sonya, znam da to mogu rijesiti kablom, ali to se nebi trebalo dogadjati.
Sto se tice X na kontroleru, vidit cu jos danas tijekom dana, ako je problem pristutan odma reklamiram.
Sto se tice zvuka moguce da je taj coil whine, samo me zanima, jel to imas svaka ps5 konzola ili samo neke? Ne cuje se kad sam 2 metra do konzole, zapravo cuje kada je tišina skroz, ali kad je upaljen tv onda ne...
- Uređivano
Ima svaka konzola.
Čuje se u 4K igrama za PS5 kad se GPU optereti.
Pokreni Astro, hodaj okolo, mutaj TV i stisni PS tipku da te prebaci u home meni.
Budeš čuo jače ili manje zujanje.
Radi to naizmjenično, meni igra, igra meni.
Išlo bude od manjeg prema većem.
- Uređivano
Proljev...
Jel ima jos ko problem da mu se ne vidi ikonica od igre na PS5? Znaci sve mi se vide osim God of Wara, a extra me to iritiria, kontam da se to dogodilo u medjuvremenu kad je ispo neki error dok se igra downloadala, sad to ne mogu vratiti, a opcija brisanja igre mi se bas i ne svidja, jer nemam neki super brzi internet, pa mi potraje svaki download... (Slika niže nije moje vlasništo, ali je problem identičan, skinio sam sa googlea, samo da bolje skontate problem)
Imao sam taj problem i riješio sam ga provjerenom JS metodom.